Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turcia a arestat patru bărbaţi pe care îi acuză de spionaj în favoarea Franţei

Publicat:

Ankara a arestat patru cetateni turci suspectati ca ar fi spionat medii asociative si religioase in beneficiul Frantei, a relatat luni un ziar proguvernamental turc intr-un moment in care relatiile dintre Ankara si Paris sunt foarte tensionate, potrivit AFP.

Nicio confirmare a acestor informatii dintr-o sursa independenta nu a putut fi obtinuta de catre agentia franceza de presa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: In contextul creșterii cazurilor de coronavirus, trage semnalul: O sa fim nevoiți sa aplicam și anumite restricții

Potrivit cotidianului Sabah, un fost…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar membru AfD intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei

12:00, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Angajatul unui candidat AfD la alegerile europarlamentare, arestat pentru presupus spionaj in favoarea Chinei

11:15, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un angajat al unui politician membru al Alternativei pentru Germania (AfD) in orasul Dresda, pentru presupus spionaj in favoarea Chinei, au relatat marti posturile ARD, RBB si SWR, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Angajatul, identificat drept Jian G.

Polonez arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Complot de asasinare a președintelui Zelenski, dejucat

10:06, 19.04.2024 - Un cetațean al Poloniei a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi participat la un complot al serviciilor secrete rusești de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit procurorilor din Varșovia și Kiev, relateaza The Guardian.

Emmanuel Macron acuza Rusia: „Incearca subminarea Jocurilor Olimpice”

23:20, 04.04.2024 - Emmanuel Macron, președintele Franței, a declarat ca Rusia vrea sa perturbe Jocurile Olimpice care vor avea loc la Paris. Macron a fost prezent la inaugurarea unui centru Olimpic de inot, iar reporterii de la Paris l-au intrebat daca Rusia vrea sa submineze Jocurile Olimpice, potrivit BBC. ...

Sapte oameni, printre care un fost sef de politie, au fost reținuți in Turcia pentru spionaj in favoarea Mossad

12:31, 05.03.2024 - Autoritatile turce au retinut sapte persoane, inclusiv un fost sef de politie, suspectate ca au vandut informatii serviciului secret israelian Mossad, a transmis agentia turca Anadolu, citata de agențiile internaționale.

Poliția britanica a arestat marți al șaselea cetațean bulgar pentru spionaj in favoarea Rusiei

00:55, 28.02.2024 - Politia britanica a arestat marti al saselea cetatean bulgar in cadrul unei anchete asupra unei presupuse retele de spionaj in favoarea Rusiei, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro. Tihomir Ivanov Ivanchev, 37 de ani, domiciliat in vestul Londrei, a fost arestat pe 7 februarie in cadrul unei anchete desfasurate…

Un politist bulgar de la combaterea crimei organizate, arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei

15:15, 05.02.2024 - Un politist de rang inalt din cadrul Directiei Generale de Combatere a Crimei Organizate in Bulgaria a fost arestat luni sub suspiciunea de spionaj in favoarea Rusiei, a anuntat procuratura de la Sofia, potrivit agentiilor BTA si EFE.

Iran. Patru barbați, executați pentru spionaj in favoarea Israelului

13:25, 29.01.2024 - Patru barbati au fost executati prin spanzurare in Iran, luni in zori, dupa ce fusesera condamnati la moarte pentru ca au acceptat sa coopereze cu serviciile secrete israeliene intr-un proiect de sabotaj contra unui obiectiv al armatei iraniene.


Ce parere ai despre aceasta stire?