Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucuri pentru a scăpa de părul facial

Publicat:

Deși podoaba capilara este un atuu pentru multe femei, cand vine vorba despre chipul lor, parul nu are ce cauta in aceasta zona. Pe langa faptul ca este inestetic și abundent, se estimeaza ca in jur de 10 % dintre femei se confrunta cu par facial, mai ales in momentul in care activitatea hormonala sufera anumite dereglari.
Acum poți sa apelezi la remediile cu produse naturiste ce te vor ajuta sa scapi de pilozitatea faciala, fara un cost prea mare și proceduri chinuitoare in saloane.

Exfoliere cu faina de naut și lamaie

Un mix care te va ajuta sa indepartezi celulele moarte de pe…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Obiceiul care te scapa de insomnii și iți asigura un somn de 6 - 9 ore pe noapte

12:51, 03.04.2024 - Un somn linștit și lung pe timpul nopții iși asigura o zi de succes. Puțini oameni reușesc sa doarma bine fara sa se trezeasca, din mai multe cauze. Insa, un obicei te va ajuta sa ai un somn mai odihnitor ca niciodata. Iata ce treuie sa faci daca vrei sa fii odinit.

O noua depunere de praf saharian, in aceasta noapte, in Romania. Zonele vizate

12:40, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o noua avertizare de ultima ora! Este vorba despre un comunicat cu privire la norul de praf saharian care se afla deasupra Romaniei. Iata care sunt zonele vizate de anunțul specialiștilor!

Romania nu scapa inca de praful saharian. Meteorologii anunța zonele cele mai afectate

12:26, 01.04.2024 - Particulele de praf saharian ajunse in Romania la sfarsitul lunii martie se vor mentine in aer și in primele doua zile ale lunii aprilie, anunța ANM. Meteorologii precizeaza ca incepand cu noaptea de luni spre marti, in unele zone unde va ploua, se vor observa depuneri de praf.

Alerta alimentara! Un suc natural din fructe, consumat și de copii, depistat cu o toxina periculoasa. Ce produse sunt vizate

12:26, 09.03.2024 - Alerta alimentara intr-un supermarket din Romania! Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a avertizat oamenii sa nu consume sub nicio forma acest de suc natural din fructe.

Ce trebuie sa faci cu zeama de varza la final de februarie, e foarte utila. Secretul care te ajuta enorm

12:50, 26.02.2024 - Daca te pregatești pentru curațenia de primavara și vrei sa sortezi muraturile, trebuie sa citești aceste randuri. Nu risipi zeama de la varza murata, fiindca prezinta proprietați nebanuite. Afla in continuare cum o poți folosi in favoarea ta, mai ales daca faci mult efort fizic. Ce valoare nutriționala…

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.

Top 10 alimente ideale pentru persoanele care vor sa se lase de fumat

10:35, 09.02.2024 -  Iata o lista a celor mai bune alimente pentru cei care se lasa de fumat:Fructe și legume proaspete: Acestea sunt pline de antioxidanți, vitamine și minerale care va pot ajuta sa va detoxifiați organismul și sa va intariți sistemul imunitar. Optați pentru fructe și legume colorate, cum ar fi capșunile,…

Probleme la Lidl. Produse retrase de pe piata. Va puteți lua banii inapoi

07:20, 09.02.2024 - Lidl anunta, joi, retragerea de pe piata a unui produs care contine alergeni din faina de grau si care nu sunt mentionati pe eticheta. Potrivit unui anunta postat pe site-ul ANSVSA, Lidl a cerut retragerea de pe piata a produsului American Dip KFC, produs de CONTEC FOODS SRL, care prezinta gluten din…


Ce parere ai despre aceasta stire?