Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trotuarul de pe strada George Enescu trebuie reabilitat

Publicat:

Mai multi satmareni care locuiesc pe strada au sunat la redactia pentru a-si spune nemultumirile referitoare la starea in care se afla trotuarul pe care circula zilnic: “Domnule primar, dar strada nu apartine de municipiul ? Ne rupem gatul pe trotuarele acestea. Recent, strada Draganilor s-a reabilitat, dar [...]

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MUNIȚII NEEXPLODATE Munitii ramase neexplodate din timpul conflictelor militare gasite pe strada Iuliu Coroianu

19:25, 22.05.2024 - Astazi, 22.05 a.c., echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Someș” al judetului Satu Mare a intervenit, in municipiul Satu Mare,... The post MUNIȚII NEEXPLODATE Munitii ramase neexplodate din timpul conflictelor militare gasite pe strada Iuliu Coroianu first appeared on Informatia…

REGULI NOI Circulație pe sens dublu pe strada Micu Klein din Satu Mare

08:06, 13.04.2024 - Comisia de Siguranța Circulației constituita la nivelul Primariei a decis ca incepand de sambata, 13 aprilie, circulația rutiera pe str.... The post REGULI NOI Circulație pe sens dublu pe strada Micu Klein din Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului

20:20, 03.04.2024 - Miercuri, 3 aprilie, in jurul orei 16.30, pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare a avut loc un accident de circulație. The post SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

ZIUA MAGHIARILOR Cum se sarbatorește an de an 15 martie la Satu Mare?

12:25, 15.03.2024 - In linii mari, programul de 15 martie in Satu Mare este același. Ceea ce deosebește festivitațile de Ziua maghiarilor de pretutindeni de manifestarile romanilor este defilarea cu cai.  The post ZIUA MAGHIARILOR Cum se sarbatorește an de an 15 martie la Satu Mare? first appeared on Informatia Zilei .

UN NOU PROIECT Azi incep lucrarile la parcarea etajata de pe strada Decebal

06:40, 13.03.2024 - Primaria municipiului Satu Mare anunța ca de miercuri, 13 martie 2024 vor incepe lucrarile de amenajare a parcarii etajate de pe strada Decebal. The post UN NOU PROIECT Azi incep lucrarile la parcarea etajata de pe strada Decebal first appeared on Informatia Zilei .

POEZIE PENTRU MAMA Regizorul și scriitorul Dan Stoica și-a lansat volumul la Biblioteca Județeana

20:20, 08.03.2024 - Ziua Femeii a fost celebrata in fiecare instituție publica din județul Satu Mare, insa la Biblioteca Județeana evenimentul a fost unul cu totul deosebit. The post POEZIE PENTRU MAMA Regizorul și scriitorul Dan Stoica și-a lansat volumul la Biblioteca Județeana first appeared on Informatia Zilei .

SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului

16:25, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe str Odoreului localitatea Satu Mare. The post SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT Accident grav pe strada Odoreului

12:55, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe... The post ACCIDENT Accident grav pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?