Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trenul Regal a oprit la Ploiesti. Mesajul transmis de viceprinarul Daniel Nicodim

Publicat:

a ajuns, in jurul orei 12, in Gara de Sud din Ploiesti, asa cum se intampla in fiecare an, pe 10 mai, cand sarbatorim a Romaniei.

Ceremonia dedicata acestei zile a inceput la ora 11, la , din fata Garii de Sud, unde au fost prezente autoritati locale, judetene si parlamentari prahoveni.

a transmis urmatorul mesaj:

De la obținerea Independenței de stat, in anul 1877 și pana la venirea comunismului adus de tancurile sovietice, romanii și-au sarbatorit Independența in ziua de 10 Mai.

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Geoana susține ca nu vrea susținerea de la alte partide: "Sunt alt om fața de acum 15 ani". Mesajul transmis foștilor colegi din PSD

19:35, 28.04.2024 - "Asta sunt eu și marele avantaj și fericirea pe care o traiesc este acela ca pot in sfarșit sa spun cine sunt eu cu adevarat, in ce cred, fara sa fiu obligat sa ma duc in șablonul unui partid, in nevoile unui alt partid sau in așteptarile electorale ale altui partid.  Basescu, mesaj ferm pentru Geoana:…

Masuri de securitate fara precedent pentru Jocurile Olimpice de la Paris » Ceremonia de deschidere ar putea fi mutata

14:45, 18.04.2024 - Președinte al Comitetului de organizare a Jocurilor Olimpice de la Paris, Tony Estanguet, anunța eforturi majore pentru a asigura securitatea la intrecerea ce va avea loc in capitala Franței. „Este cel mai mare eveniment pe care Franța il organizeaza și vrem sa aratam ce este mai bun”. Estanguet a avut…

RO-Alert pentru urs. Surpriza, cand au ajuns!

12:15, 13.04.2024 - Autoritatile au transmis, sambata, un mesaj RO-Alert dupa ce a fost semnalata prezenta unui urs la Ciolpani, iar in zona fiind directioate mai multe echipaje de interventie. Apoi s-a constatat ca este vorba despre un pui care nu a atacat gospodarii. Mesajul RO-Alert a fost transmis, sambata, pentru…

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.

Simona Halep și mesajul transmis romanilor dupa primul meci de la revenire

18:20, 20.03.2024 - Simona Halep a revenit oficial pe teren in meciul pierdut in fața Paulei Badosa in primul tur la WTA Miami, iar fosta lidera mondiala a ținut sa transmita un mesaj romanilor care au susținut-o.

Simona Halep a plecat la Miami - Mesajul transmis inainte de revenirea pe teren

08:41, 11.03.2024 - Dupa o pauza de un an și jumatate, Simona Halep va reveni pe terenurile de tenis, fosta lidera mondiala plecand luni dimineața spre Miami. Sportiva nu a mai jucat un meci oficial din august 2022, iar acum iși va face debutul la turneul de categorie WTA 1000 din Florida (17-31 martie).

Mesajul transmis de Andrada de la Mireasa, sezonul 9, dupa eliminarea din competiție. Ce postare a caut tanara / FOTO

08:10, 03.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. In urma voturilor, tanara a fost cea care a fost nevoita sa paraseasca casa "Mireasa". Ei bine, nu dupa foarte mult de la plecare, Andrada a facut o postare…

Bogdan de la Ploiești, mesajul care i-a ingrijorat pe fani. Ce decizie radicala a luat artistul: „Nu știu cat timp!”

14:55, 20.02.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut un anunț in mediul online care i-a ingrijorat pe fani. Mesajul transmis de artist pe contul de Instagram a atras rapid atenția prietenilor virtuali. Se pare ca acesta luat o decizie radicala.


Ce parere ai despre aceasta stire?