Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei persoane la spital, dupa ce un sofer de TIR nu a acordat prioritate, la intrare in Timisoara

Publicat:

Accident de circulație, miercuri dimineața, la ieșire din Timișoara in Calea Șagului. Trei persoane au ajuns la spital, dupa ce autoutilitara in care se aflau s-a izbit violent de un autotren al carui șofer nu a acordat prioritate.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident in lanț in Calea Șagului din Timișoara. O femeie a ajuns la spital

11:40, 30.04.2024 - Accident produs intre trei autovehicule, marți, in zona Calea Șagului din Timișoara. Șoferul unei autoutilitare a intrat intr-o mașina pe care a proiectat-o intr-un alt autoturism. In urma impactului, o femeie a fost ranita.

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Doua femei la spital dupa ce un tanar șofer a trecut pe roșu

22:25, 06.04.2024 - Accident de circulație in Timișoara, sambata seara. Doua femei au ajuns la spital dupa ce mașina in care se aflau a fost lovita de un autoturism care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. „Un barbat, in varsta de 25 de ani, a condus un autoturism pe Calea Martirilor dinspre Ioan Stanciu, iar la…

Pasagera la spital in urma unui accident produs in zona Stadionului din Timișoara

12:40, 05.04.2024 - O femeie in varsta de 67 de ani a avut parte, vineri, de o sperietura groaznica. Mașina in care acesta se deplasa ca pasagera, și care circula regulamentar, a fost implicata intr-un accident auto.

Șofer la spital dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp, la Timișoara. Alte doua persoane au fost ranite

22:00, 13.03.2024 - Accident de circulație cu trei raniți, miercuri seara, la Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital, inclusiv șoferul autoturismului cu care a intrat intr-un stalp. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Accident rutier in orașul Babeni: Doua persoane din Sutești, ranite, transportate la spital

17:20, 12.02.2024 - Astazi, 12 februarie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul ca, pe DN 64, in orașul Babeni, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din primele verificari efectuate, s-a stabilit faptul ca, din cauze care urmeaza sa fie stabilite in urma cercetarilor, ar fi avut loc…

Accident GRAV noaptea trecuta pe centura Valcele-Apahida! Un barbat a ajuns la spital! (FOTO-VIDEO)

08:50, 06.02.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecuta la un accident rutier petrecut la urcare pe centura Valcele-Apahida. La fața locului s-au alocat doua autospeciale cu modul de descarcerare și doua echipaje SAJ, unde au gasit un autoturism, o autoutilitara și un autocamion…


Ce parere ai despre aceasta stire?