Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei membri ai unei grupări separatiste iraniene arabe au fost arestaţi şi inculpaţi luni ca suspecţi de spionaj, în contul Arabiei Saudite

Publicat:

Trei membri ai unei grupari separatiste iraniene arabe au fost arestati si inculpati luni ca suspecti de spionaj, in contul , au anuntat luni serviciile daneze de informatii (PET), relateaza AFP, potrivit news.ro.

”Trei membri din conducerea ASLMA (Miscarea araba de lupta pentru eliberarea Ahvazului) au fost arestati si inculpati de spionaj”, a anuntat intr-o conferinta de presa directorul serviciilor daneze de informatii .

Citește și: Epidemia de coronavirus inchide economia Chinei pentru restul lumii -

”Potrivit PET,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua afacere de spionaj in beneficiul Chinei in Germania. Parlamentul European, in alerta

18:30, 23.04.2024 - Asistentul unui deputat european german de extrema dreapta a fost arestat, fiind suspectat de spionaj in favoarea Chinei, a anunțat marți, 23 aprilie, parchetul federal german. Nancy Faeser, ministru de Interne al Germaniei, a calificat datele existente ca fiind „de o extrema gravitate”. Spionul chinez,…

Doi britanici sunt acuzați de spionaj in favoarea Chinei. Unul dintre ei are legaturi cu Partidul Conservator

16:50, 22.04.2024 - Doi barbați au fost acuzați in Regatul Unit de spionaj in favoarea Chinei, dupa ce ar fi furnizat informații care ar putea fi „utile inamicului". Unul dintre ei, Christopher Cash, are legaturi cu Partidul Conservator britanic.

Scandal de spionaj in Germania - Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea de spionaj pentru China

12:30, 22.04.2024 - Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea ca au colaborat cu serviciul secret chinez pentru a furniza tehnologii ce ar putea fi folosite in scopuri militare, au anuntat procurorii germeni luni, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

Parlamentari romani, in vizorul unei grupari de spionaj a Chinei | FBI a demarat o ancheta de amploare

12:20, 27.03.2024 - Este ancheta de amploare. Trei parlamentari romani au fost ținta hackerilor chinezi vanați de FBI. Gruparea APT 31 acționeaza prin mail-uri false prin care reușește sa aiba acces la informații confidențiale.

Trei parlamentari romani, țintele unei grupari globale de spionaj a Chinei | Europa Libera

20:45, 26.03.2024 - Trei deputați romani au fost vizati de un grup de hackeri, sustinut de guvernul chinez, care a actionat la nivel global. Autoritațile de la Washington, Londra și Wellington au acuzat, in ultimele doua zile, ca hackerii susținuți de China le-ar fi vizat populația sau guvernele.

Atacul terorist de la Moscova: Alți trei suspecti au fost arestați preventiv

21:50, 25.03.2024 - Comitetul de Instructie al Rusiei a cerut luni arestarea preventiva pentru doua luni in cazul altor trei persoane, pe linga cele patru implicate direct in atentatul brutal comis vineri seara in sala de concerte Crocus City Hall din apropiere de Moscova si soldat cu cel putin 137 de morti si 182 de raniti,…

Atac armat la Moscova. Patru suspecți au fost arestați, alte 11 persoane reținute. Bilanțul victimelor crește la 93 de morți.

11:30, 23.03.2024 - Kremlinul a anuntat sambata arestarea a 11 persoane, inclusiv a celor patru atacatori, dupa atacul armat de vineri de la o sala de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI),


Ce parere ai despre aceasta stire?