Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei fete au murit în accident la câteva ore după festivitatea de absolvire. La volanul mașinii era un polițist ucrainean beat

Publicat:

Trei fete de 17 ani au murit intr-un accident petrecut in regiunea Kirovohrad, din Ucraina. Alte patru persoane, aflate in aceeași mașina, intre care trei adolescenți cu varste cuprinse intre 16 și 18 ani, au fost grav ranite. De asemenea, in accident a fost ranit și șoferul mașinii in care se aflau cele trei fete, un polițist, care se urcase beat la volan.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Galați! Un polițist de la trupele speciale a murit dupa ce motocicleta pe care o conducea a fost lovita de o mașina / FOTO

08:30, 06.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un barbat in varsta de 41 de ani, polițist, a decedat dupa ce a fost lovit de o mașina. O femeie in varsta de 35 de ani, care era pasagera pe vehiculul cu doua roți, se afla in stare grava.

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

"Fii pregatit sa mori". Prețul tacticii "mașinii de tocat carne" pe frontul din Ucraina: Peste 50.000 de ruși au murit pe front (BBC)

08:41, 17.04.2024 - O analiza BBC releva faptul ca in ultimele 12 luni, pe linia frontului din Ucraina, unde rușii și-au impus asa-numita strategie a ”masinii de tocat carne” - numarul morților a crescut cu aproape 25% fața de primul an de razboi. BBC, grupul media independent Mediazona si voluntari au aflat ca numarul…

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

El este Albert, tanarul din Gorj, care a murit intr-un accident rutier tragic. Avea 22 de ani și a renunțat la cariera de polițist din cauza unei boli grave / FOTO

12:30, 23.02.2024 - Un accident tragic s-a produs, in urma cu puțin timp, in Gorj. La volanul mașinii se afla Albert, un tanar de 22 de ani, care a murit in urma impactului. Baiatul suferea de o boala grava, din cauza careia a fost nevoit sa renunțe la cariera de polițist.

Un ucrainean in varsta marturisește cu lacrimi in ochi de ce s-a inrolat in armata: fiul sau a murit pe front. „Am plecat la razboi”

10:15, 20.02.2024 - Marturia unui soldat ucrainean in varsta a starnit un val de emoție pe rețelele sociale. Barbatul a declarat, cu lacrimi in ochi, ca a plecat pe front dupa ce fiul sau a fost ucis in razboiul declanșat de Rusia in Ucraina.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Sfarșit tragic pentru un tanar ucrainean. A fugit de razboi și a murit de frig in Munții Maramureșului

09:30, 14.02.2024 - Un tanar ucrainean care facea parte dintr-un grup de trei persoane care au trecut granita in Romania prin Muntii Maramuresului a decedat inghetat, desi, initial, salvamontistii stiau despre acesta ca s-ar fi intors in Ucraina, a informat, miercuri dimineata, directorul Serviciului Public Judetean Salvamont…


Ce parere ai despre aceasta stire?