Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei arbitri de scaun, suspendaţi pe viaţă pentru aranjare de meciuri

Publicat:

Trei arbitri thailandezi de scaun au fost suspendati pe viata de de Tenis pentru pariuri si aranjare de meciuri la turnee ITF, informeaza Reuters, relateaza news.ro.

, si au recunoscut ca au pariat pe meciuri pe care le-au arbitrat anul trecut.

"De asemenea, ei au manipulat scorurile introduse in sistemul oficial de punctaj, pentru scopuri legate de pariuri si profit personal", se arata intr-un comunicat al Unitatii pentru Integritate in Tenis (TIU).

Suspendarea celor trei este cu efect imediat. Acestora…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viktor Orban: „Robert Fico se zbate intre viața și moarte. Am fi avut mare nevoie de el acum și de o Slovacie pro-pace”

13:11, 17.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico se afla intre viața și moarte la doua zile dupa o tentativa de asasinat care a provocat unde de șoc in intreaga Europa, a declarat, vineri, premierul ungar Viktor Orban la postul public de radio, relateaza Libertatea.ro , cu referire la Reuters.

Faza grupelor din finala Cupei BJK a fost inlocuita cu o faza eliminatorie

19:00, 25.04.2024 - Finala competiției de tenis feminin pe națiuni Billie Jean King Cup se va desfașura timp de noua zile, informeaza Federația Internaționala de Tenis (ITF). Faza grupelor va fi inlocuita de o runda eliminatorie, au anunțat joi organizatorii. Echipa Romaniei, calificata, va juca inca din primul tur.

Un arbitru de scaun a fost interzis pe viața din tenis! Cine este și de ce a fost suspendat?

14:40, 20.04.2024 - Pavel Atanasov, un arbitru de scaun bulgar, a primit interdictie pe viata din tenis dupa ce si-a retras apelul pentru incalcari legate de pariuri si... The post Un arbitru de scaun a fost interzis pe viața din tenis! Cine este și de ce a fost suspendat? appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Interzis pe viața in tenis. Acuzații de corupție și implicari legate de pariuri sportive

13:10, 20.04.2024 - Un arbitru de tenis din Bulgaria a fost interzis pe viața in acest sport. Este vorba despre arbitrul de scaun Pavel Atanasov, ​care a primit interdicția dupa ce si-a retras apelul pentru incalcari legate de pariuri si acuzatii de coruptie, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis…

Un arbitru de scaun a fost interzis pe viața din tenis - Explicațiile oferite de ITIA

11:15, 20.04.2024 - Pavel Atanasov, ​un arbitru de scaun bulgar, a primit interdictie pe viata din tenis dupa ce si-a retras apelul pentru incalcari legate de pariuri si acuzatii de coruptie, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA).

Un arbitru de scaun bulgar a primit interdictie pe viata pentru incalcari legate de coruptie

21:20, 19.04.2024 - Arbitrul de scaun bulgar Pavel Atanasov a primit interdictie pe viata din tenis dupa ce si-a retras apelul pentru incalcari legate de pariuri si acuzatii de coruptie, a anuntat vineri Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), potrivit news.ro

Arbitru brazilian suspendat pana in 2031 pentru corupție și incalcarea regulilor privind pariurile

19:41, 15.04.2024 - Arbitrul brazilian de tenis Antonio Casa a fost suspendat pentru șapte ani și șase luni. Acesta a recunoscut acuzațiile de corupție și incalcari legate de pariuri, a anunțat luni Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis (ITIA), citata de Reuters, potrivit mediafax.

Spaniolul Aaron Cortes, suspendat 15 ani pentru trucarea de meciuri

10:45, 10.04.2024 - Tenismanul spaniol Aaron Cortes a primit o suspendare de 15 ani din cauza implicarii sale in trucarea de meciuri, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), conform Reuters, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?