Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedii la cumpăna dintre ani. Două persoane au murit după ce au fost snopite în bătaie

Publicat:

Prima tragedie s-a petrecut in localitatea Draculesti, comuna Mastacani, acolo unde o femeie de 46 de ani a fost batuta chiar de sotul ei pana cand aceasta si-a pierdut suflarea. Cei doi se pregateau sa intampine noul an impreuna cand, din cauza aburilor de alcool, s-au luat la cearta. De aici si pana la bataie a fost doar un pas. Echipajele de salvare care au sosit la fata locului nu au mai putut face nimic pentru galateanca, aceasta fiind gasita in locuinta conjugala fara suflare. Politistii au demarat o ancheta in acest caz.

La numai cateva ore distanta, dar in 2014, o alta tragedie

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar a murit si altul a fost ranit grav dupa ce au intrat cu motocicleta intr-un gard de beton

14:31, 13.05.2024 - Un tanar a murit si altul a fost ranit grav dupa ce au intrat cu motocicleta intr-un gard de beton. Accidentul a avut loc duminica seara, in jurul orei 20.50, pe raza satului Salageni, comuna Dumbraveni, judetul Suceava. Au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare, o ambulanța…

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Un tanar si-a omorat in bataie unchiul de 70 de ani

18:10, 09.05.2024 - Un tanar, de 22 de ani, si-a omorat in bataie unchiul, de 70 de ani, dupa ce au baut impreuna si s-au luat la cearta. Polițiștii argeșeni au fost sesizați, pe 2 mai, prin 112, cu privire la un scandal izbucnit, pe fondul consumului de alcool, pe raza comunei Coșești, intre un barbat de 70 de ani și…

Un tanar de 21 de ani a murit chiar de ziua lui, intr-un accident. Tragedie fara margini de Florii

16:01, 28.04.2024 - Tanarul de 21 de ani a mers in club cu prietenii ca sa-și serbeze ziua de nume. Dupa ce s-a distrat ore in șir pe ringul de dans și a consumat mai multe pahare de alcool, Florin s-a urcat la volanul mașinii și a plecat spre casa. Pe drum, a pierdut controlul direcției și a intrat cu viteza intr-un stalp.…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?