Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE. Un jurnalist sportiv A MURIT dupa ce a fost călcat de O AMBULANŢĂ

Publicat:

Soferul pornise masina in marsarier pentru a face loc participantilor la stafeta oraselor infratite Veszprem - Sf. Gheorghe si l-a surprins pe , care ii iesise in cale dintre doua autobuze parcate pe marginea drumului, in vecinatatea .

Jurnalistul in varsta de 75 de ani a fost calcat cu roata in zona abdominala si a fost transportat cu un elicopter SMURD la , dar viata nu i-a mai putut fi salvata. a lucrat si dupa pensionare la cotidianul de limba maghiara "Haromszek" si era cel mai vechi jurnalist sportiv din judetul Covasna.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O cisterna cu etanol s-a rasturnat pe carosabi: șoferul a murit. Traficul blocat pe DN2-E85, la Marasesti

12:36, 29.04.2024 - "Patru echipaje din cadrul ISU Vrancea intervin cu doua autospeciale de interventie, o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD, la un eveniment rutier produs pe DN2 - E85, pe raza orasului Marasesti, in care a fost implicata o autocisterna, inmatriculata in Republica Moldova, incarcata cu…

O cisterna cu etanol s-a rasturnat pe carosabi: șoferul a murit. Traficul blocat pe DN2-E85, la Marasesti

20:15, 27.04.2024 - "Patru echipaje din cadrul ISU Vrancea intervin cu doua autospeciale de interventie, o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD, la un eveniment rutier produs pe DN2 - E85, pe raza orasului Marasesti, in care a fost implicata o autocisterna, inmatriculata in Republica Moldova, incarcata cu…

Un cunoscut jurnalist sportiv a murit la nici 50 de ani. El lucra de 30 de ani in presa

22:00, 23.03.2024 - Jurnalistul sportiv Andrei Dicu a murit, sambata, la varsta de 48 de ani. Editorialistul lucra de 30 de ani in presa, iar pe 3 aprilie ar fi implinit 49 de ani. Colegii sai de la Fanatik, șocați de vestea decesului sau, au transmis un mesaj emoționant:„Este cumplit de greu sa anunți plecarea…

Tragedie in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volan, dupa ce a facut stop cardio respirator

08:25, 19.03.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Șoferul a intrat in stop cardio-respirator și a ieșit cu mașina de pe partea carosabila. Acesta a fost gasit fara suflare in mașina.

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Accident grav produs pe o strada din Targu Mureș. Un barbat de 32 de ani a murit

15:10, 14.02.2024 - Șoferul unei autoutilitare a intrat miercuri pe contrasens, pe o strada din Targu Mureș, și a lovit o alta autoutilitara al carei șofer a incercat sa evite impactul și a ajuns in șanțul de pe marginea parții carosabile. Primul șofer a murit, iar celalalt

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.


Ce parere ai despre aceasta stire?