Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie pe terenul de fotbal! A murit după ce a fost faultat!

Publicat:

Un fotbalist din liga a doua de fotbal din Camerun, in varsta de 26 de ani, de la echipa Dynamo de Douala, a incetat din viata, dupa ce a fost faultat si s-a prabusit pe teren la un meci, informeaza bbc.com.

a fost faultat in suprafata de pedeapsa in prima repriza a partidei cu Colombe du Dja-et-Lobo, sambata, la Douala. El a primit ingrijiri pe teren si a continuat sa evolueze, dar cateva minute mai tarziu s-a prabusit pe gazon.

"S-a prabusit in minutul 33. Colegii sai au incercat sa il resusciteze, insa fara succes", a declarat jurnalistul ,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Spitalul Județean din Targoviște. Un tanar a murit dupa ce s-a prabușit de la etaj

23:21, 10.05.2024 - In ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, barbatul a decedat, informeaza IPJ Dambovița, Polițiștii fac cercetari pentru stabilirea circumstanțelor in care s-a produs evenimentul, a mai aratat sursa citata, potrivit Targoviște News.„La data de 10 mai a.c., in jurul orei 17.27, polițiștii din cadrul…

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Tragedie cumplita in București. A murit din cauza lumanarii aduse de la Inviere

09:25, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Tragedie fara margini in sport! A murit la 17 ani, care a fost cauza decesului

11:25, 19.04.2024 - Din pacate vorbim despre o tragedie fara margini in sport, dupa ce s-a aflat ca o tanara gimnasta a murit la 17 ani, aflandu-se imediat dupa anunț și care a fost cauza decesului. Tragedie fara margini in sport! Maria Herranz Gomez a murit la 17 ani Conform publicației spaniole Marca, vorbim despre o…

Care ar fi fost cauza exploziei din Italia, in care a murit Petronel. S-a aflat ce faceau muncitorii, inainte de tragedie

10:36, 15.04.2024 - Au aparut noi detalii despre explozia devastatoare din Italia, in care a murit și Petronel, romanul care a lasat in urma doi copii și o soție indurerata. Acestea ar putea sa clarifice lucrurile și sa stabileasca care ar fi fost cauza exploziei hidrocentralei.

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

VIDEO | Tragedie imensa: Un elicopter de armata s-a prabușit la granița dintre Mexic și SUA

13:45, 09.03.2024 - Doi soldati si un agent de frontiera au murit vineri dupa prabusirea elicopterului la bordul caruia ei efectuau o misiune la granita dintre Mexic si SUA, a anuntat armata americana, informeaza sambata AFP. "Un elicopter UH-72 Lakota, alocat misiunii federale de sustinere la frontiera de sud-vest,…

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.


Ce parere ai despre aceasta stire?