Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la Mittal Steel Roman: un muncitor a murit strivit de un pod rulant

Publicat:

Victima accidentului de munca avea 30 de ani. Echipele medicale din cadrul societații și ambulanțierii au incercat sa-l resusciteze pe tanar timp de o ora fara succes.

Accidentul de munca a avut loc vineri dimineața, și a fost anunțat la 112 la ora 8.29.

Intervenția de prim ajutor a fost efectuata de personalul medical al societații, iar la scurt timp a ajuns și ambulanța chemata prin 112.

„Cei care au ajuns prima data la fața locului și-au dat seama imediat de gravitatea situației. Victima a fost prinsa probabil intre doua structuri, o…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in a treia zi de Paste la Ovidiu! Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe podul ce traverseaza Canalul Poarta Alba-Midia Navodari

10:56, 07.05.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al Judetului Constanta au fost solicitati sa intervina in a treia zi de Paste la Ovidiu.Potrivit ISu Dobrogea s a intervenit in cazul unei persoane cazuta de la aproximativ 25m inaltime.La fata locului au ajuns salvatorii cu o…

Un muncitor a murit strivit de un utilaj, intr-o localitate din Hunedoara

11:50, 03.05.2024 - Accident de munca petrecut joi, in localitatea Petrila din județul Hunedoara. Un barbat a fost descoperit mort de patronul firmei la care lucra. El ar fi fost strivit de componentele metalice ale unui utilaj.

Tragedie in Vaslui. Un barbat a murit strivit de un zid de beton. Accidentul s-a produs sub ochii ingroziți ai fiului sau

18:15, 22.04.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Un barbat a murit strivit de un zid de beton, in timp ce munceala propria casa. Barbatul s-a stins din viața sub privirea ingrozita a fiului sau, care a incercat sa ai salveze viața. Nici eforturile medicilor nu au fost suficiente pentru a supraviețui.

Tragedie: Un american a murit in Piatra Craiului, dupa ce a cazut de la peste 400 de metri

19:05, 20.04.2024 - Salvatorii montani din Zarnești intervin pentru recuperarea trupului unei persoane decedata, cazuta de la peste 400 de metri, in Padina Inchisa, intr-o zona deosebit de greu accesibila. Victima este cetațean american.

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca

11:55, 14.03.2024 - Este alarmant faptul ca astfel de incidente sunt ignorate sau mușamalizate, deși viața și siguranța angajaților sunt in joc The post TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca first appeared on Informatia Zilei .

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Un muncitor din Vrancea a murit dupa ce a cazut peste el o cutie cu panouri voltailce de 1.3 tone

11:35, 26.02.2024 -  Potrivit IPJ Vrancea, accidentul a avut loc, luni, in jurul orei 9.45. Politistii din Adjud au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca in municipiul Adjud un barbat, de 36 de ani, angajat al unei societati, a fost ranit grav de o cutie cu o incarcatura de aproximativ 1.300 de kilograme,…


Ce parere ai despre aceasta stire?