Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la Johannesburg. Cel puţin 52 de morți într-un incendiu uriaș

Publicat:

Cel putin 52 de persoane au murit joi intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire cu mai multe etaje din Johannesburg, cel mai mare oras din Africa de Sud, au anuntat serviciile de urgenta. Printre persoanele decedate se numara si un copil mic, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Cel putin cinci morti in urma prabusirii unei cladiri in constructie in Africa de Sud

23:11, 07.05.2024 - Cinci persoane au murit si zeci erau prinse in continuare sub darimaturi marti dimineata, dupa ce o cladire cu mai multe etaje s-a prabusit luni in orasul George din Africa de Sud, relateaza Reuters. Douazeci si sase de muncitori in constructii care se aflau in cladirea neterminata atunci cind aceasta…

Cel puțin cinci morți dupa prabușirea unei cladiri in construcție in Africa de Sud

11:16, 07.05.2024 - Cinci persoane au murit si zeci erau prinse in continuare sub daramaturi marti dimineata, dupa ce o cladire cu mai multe etaje s-a prabusit luni in orasul George din Africa de Sud, potrivit AGERPRES.

45 de morți in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime

08:26, 29.03.2024 - 45 de persoane au murit, joi, in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani care a fost dus la spital cu rani grave, relateaza The Guardian. Un copil de opt ani a fost singurul supraviețuitor […] Articolul 45 de…

Africa de Sud: Un autobuz a cazut de pe un pod. Sunt cel putin 45 de morti

23:31, 28.03.2024 - Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, si-au pierdut viata joi in Africa de Sud intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul in care se aflau a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri, relateaza AFP.

VIDEO Tragedie la un raliu din Ungaria: Cel putin patru morti si mai multi raniti dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:00, 24.03.2024 - Cel puțin patru persoane au murit si alte sapte au fost ranite duminica in Ungaria dupa ce un vehicul care participa la un raliu a iesit de pe traseu si a intrat in spectatori, au anuntat autoritatile ungare, citate de AFP.

Tragedie in Gaza: cel puțin 11 morți și 100 de raniți intr-un atacul israelian. Victimele așteptau ajutoare umanitare VIDEO

08:35, 15.03.2024 - Ministerul Sanatații al Hamas a raportat, vineri, cel puțin 11 persoane ucise și alte aproximativ 100 de raniți, in urma unui atac al forțelor israeliene asupra unei mulțimi care aștepta ajutoare umanitare in Fașia Gaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?