Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la Hânceşti. Un biciclist a fost lovit mortal de un microbuz la ieşirea din satul Bozieni

Publicat:

Un barbat a decedat, dupa ce a fost lovit mortal de un microbuz in timp ce se deplasa cu bicicleta. Tragedia a avut loc duminica, 26 noiembrie, la ieșirea din localitatea Bozieni, din raionul Hancești, scrie Today.md.Victima s-a dovedit a fi un barbat in varsta de 75 de ani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Crima in Capitala. Un barbat a fost ucis in bataie, pe strada. „Au dat cu batele pana l-au lasat inconștient”

09:40, 15.05.2024 - Un barbat de 46 de ani a fost batut crunt cu bate, marți seara, pe Bulevardul Constructorilor din București, langa Parcul Crangași, de doi tineri cu varste de 16 și 20 de ani. Victima a decedat dupa cateva zeci de minute de resuscitari, iar agresorii au fost prinși. Tragedia a avut loc in fața uneia…

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

(video) Un cal, lovit mortal de un microbuz, pe un traseu la Suruceni: Cum s-a intamplat accidentul

17:21, 07.05.2024 - Accident in localitatea Suruceni din raionul Ialoveni. Un cal a fost lovit mortal de un microbuz, in seara de ieri, 6 mai. Potrivit Poliției, impactul s-a produs in timp ce cabalina a traversat strada alergand prin fața autovehicolului.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

TRAGEDIE – Copil de 4 ani pe bicicleta, lovit mortal de un șofer din Maramureș

15:51, 09.03.2024 - Tragedie in Satu Mare, dupa ce mașina condusa de un șofer din Maramureș a lovit mortal un copilaș de doar patru ani. S-a intamplat azi, 9 martie, in jurul orei 11.50, cand polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe…

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.

(foto) Tragedie la Balți: Un barbat a fost lovit mortal de un troleibuz langa o trecere de pietoni. Șoferul, reținut

16:00, 03.03.2024 - Tragedie la Balți. Un barbat de 39 de ani a fost lovit mortal de un troleibuz chiar langa o trecere de pietoni din centrul orașului. Nenorocirea s-a intamplat astazi, la ora 11.00, conform nordnews.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?