Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie într-o staţiune din Coreea de Sud: 10 persoane au murit şi 100 sunt rănite

Publicat:

In momentul prabusirii acoperisului, 565 de tineri asistau la o petrecere a universitatii din Busan, un oras din sud-estul Coreei de Sud.

Autoritatile spun ca acoperisul a cedat din cauza greutatii zapezii.

Potrivit unui purtator de cuvant al serviciilor de pompieri din Gyeongju (370 de kilometri sud de Seul), 100 de persoane au fost ranite in acest incident, dintre care 17 se afla in stare grava. O parte dintre cei raniti au fost transferati la spitalul din orasul Ulsan, aflat in apropiere de Gyeongju.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Dambovița. Un barbat a murit, iar doua persoane au fost ranite

10:00, 13.06.2024 - Un accident rutier grav s-a produs in județul Dambovița, soldat cu moartea unui barbat și ranirea a doua persoane. Incidentul a avut loc pe DN71. Echipajele de intervenție s-au deplasat rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor și pentru a asigura zona.

Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri din județul Sibiu. Un barbat de 35 de ani a murit

17:26, 10.06.2024 - Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri dintr-o localitate din județul Sibiu. Autoritațile au organizat o misiune de salvare. La fața locului au fost trimiși reprezentanți ISU și de la Serviciul de Ambulanța.

Tragedie in Valcea! O femeie a murit, dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane, grav ranite / FOTO

20:05, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Valcea, in urma cu puțin timp. O femeie s-a stins din viața dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane au fost implicate in acest incident, au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Poliția face cercetari.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Momente de panica in Turcia. 7 persoane ranite dupa ce o telecabina s-a rupt, iar pasagerii au cazut

09:11, 13.04.2024 - Tragedie intr-o stațiune preferata de turiști, au fost momente de panica in Turcia. Șapte persoane au fost ranite, dupa ce o telecabina s-a rupt. Pasagerii au cazut de la inalțime. O telecabina s-a rupt, in Turcia Vacanța transformata in tragedie in Antalya, o stațiune celebra din Turcia. Potrivit primelor…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

5 persoane, ranite de un urs brun, intr-un oras din Slovacia. Animalul salbatic, cautat de autoritați: ce soarta il așteapta

08:10, 18.03.2024 - Un urs brun a ajuns, duminica, in orasul slovac Liptovsky Mikulas, unde a ranit cinci persoane, relateaza La Libre potrivit News.ro.Ranitii au varste cuprinse intre 10 si 72 de ani si au fost lasati sa paraseasca spitalul dupa ce au fost tratati. Unul dintre ei aproape si-a pierdut un ochi.Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?