Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în familia Reghecampf-Prodan. "Ana A PIERDUT copilul!"

Publicat:

a dezvaluit ca jucatorii i-au fost alaturi din cauza unei intamplari dureroase din familia sa.

"In ultimele zile am trecut prin momente mai dificile. Ana a pierdut copilul, iar baietii au fost langa mine. Probabil ca baietii au vrut sa joace acum mai mult pentru mine si de aceea au venit la banca de rezerve dupa goluri. De asta nici nu ma bucur foarte mult ca am castigat acest meci, dar jucatorii au aratat caracter", a declarat Reghecampf dupa meci, la conferinta de presa.

Reghecampf vrea sa mentina ritmul pana la finalul campionatului: "Eu cred ca am facut…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce actor legendar a venit in Romania, a fost tratat regește și a fost aproape sa joace in celebrul film Dacii. „Noi eram duși cu camionul la filmare. Ei veneau cu Mercedesul”

18:40, 22.04.2024 - Legendarul Kirk Douglas a fost la un pas sa joace in pelicula romaneasca ”Dacii”.  In 1966, acesta venea in Romania pentru a lua ”pulsul” filmului, o coproducție romano-franceza la care lucra Sergiu Nicolaescu. Cu aceasta ocazie, Kirk Douglas se intalnea cu Amza Pellea și Mircea Albulescu, scrie adevarul.ro.…

Anamaria Prodan a dezvaluit cum il umilea Gigi Becali pe Laurentiu Reghecampf: „Suna si spunea asta”

12:01, 09.04.2024 - Anamaria Prodan a dezvaluit cum il umilea Gigi Becali pe Laurentiu Reghecampf, cand Reghe era antrenor la FCSB, in perioadele 2012-2014 si 2015-2017. In primul mandat, antrenorul ajuns la 48 de ani a castigat doua titluri de campion si a ajuns in optimile Europa League, unde echipa sa a fost eliminata…

Dezastru! UTA, pedepsita sa joace fara spectatori pana la finalul campionatului

18:10, 27.03.2024 - Decizie care pare scapata de sub control a Comisiei de Disciplina a FRF. Aceasta efectiv nu a avut mila și a pedepsit gruparea aradeana UTA... The post Dezastru! UTA, pedepsita sa joace fara spectatori pana la finalul campionatului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Acces Direct. Inginerul considerat vinovat de familia lui Valerie raspunde acuzațiilor. Ultimele momente dinainte de tragedie

21:10, 22.03.2024 - Valerie a murit pe 23 noiembrie 2019, atunci cand un malaxor ar fi cazut peste el, pe cand se afla la locul de munca. Familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi și susține ca totul s-ar fi intamplat intr-un moment de neatenție.

A murit și bunica lui Gabi Stangau! Dubla tragedie in familia violonistului

18:55, 05.03.2024 - Dubla tragedie in familia lui Gabi Stangau. Violonistul a murit in urma cu doua saptamani, lasand un urma sa un gol imens, iar acum, bunica paterna s-a stins din viața. Cei dragi trec prin momente cumplite, dupa ce artistul și batrani au plecat in lumea celor drepți.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

VIDEO Andrei Cordea, gol foarte important pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf

09:55, 17.02.2024 - Al-Tai, echipa antrenata de Laurențiu Reghecampf, a obținut in extremis un punct pe terenul celor de la Al Wehda, dupa ce Andrei Cordea a marcat golul de 1-1 in prelungirile partidei disputate in etapa a 20-a din campionatul Arabiei Saudite.

Cum se mobilizeaza adversara lui AC Milan din „16-imile” Europa League inaintea meciului de pe San Siro! + Cat a costat inițiativa francezilor

11:41, 15.02.2024 - Jucatorii lui Rennes au motive in plus sa scoata un rezultat bun in turul „16-imilor” Europa League, clubul breton cumparand ultima pagina in Gazzetta dello Sport. „Sa dam totul din primul pana la ultimul minut! Mandria, pasiunea și fervoarea se intalnesc in aceasta seara pe San Siro”, e mesajul insertului…


Ce parere ai despre aceasta stire?