Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în Egipt: 27 de oameni au murit şi alţi 40 au fost răniţi, după ce două autobuze s-au ciocnit în Sinai (VIDEO)

Publicat:

Cel putin 27 de oameni au murit si alti circa 40 au fost raniti vineri dimineata, in coliziunea a doua autobuze in , informeaza Reuters si Xinhua, citate de Agerpres.

Un oficial local din susține ca printre cei 40 de cetateni raniti se afla rusi, yemeniti si sauditi. El a precizat ca ranitii au fost transferati la doua spitale din apropiere. In prezent continua sa fie ridicate cadavre de la locul accidentului, ceea ce inseamna ca bilantul mortilor ar putea creste.

Autobuzele se aflau in partea sudica a , unul venind din statiunea…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac la o școala din China. 2 oameni au murit, 10 sunt grav raniți. Suspecta este o femeie de 45 de ani

13:30, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul produs luni la orele pranzului la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, au anuntat autoritatile locale citate de Xinhua.DIntre cei zece raniti, sase au suferit leziuni usoare in timp ce incercau…

Doi oameni au murit, iar cinci sunt disparuți dupa un accident pe Dunare! O nava de croaziera s-a ciocnit de o barca cu motor

16:36, 19.05.2024 - Un tragic accident naval s-a produs sambata seara pe fluviul Dunarea, in urma coliziunii dintre o nava de croaziera și o barca cu motor. In urma impactului, doi oameni au pierit, iar alți cinci sunt dați disparuți. Echipele de salvare ungare sunt in plina desfașurare a operațiunilor de cautare.

Scadere a cazurilor de COVD-19: au fost 129 de cazuri intr-o saptamana, dar 6 oameni au murit

13:25, 14.05.2024 - Numarul cazurilor de COVID-19 a scazut la 129 in ultima saptamana de raportare, in schimb șase oameni au murit din cauza virusului, potrivit raportului transmis marți de Ministerul Sanatații.

Rușii au atacat cu rachete Odesa și Harkov. Cel puțin 5 oameni au murit

13:25, 01.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a ranit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și in regiunea Harkov, atacata de asemenea de ruși, relateaza Reuters.

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

VIDEO. Tragedie aviatica: Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Zece oameni au murit

07:55, 23.04.2024 - Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Accidentul a avut loc in Malaysia. Zece persoane au murit in urma accidentului. Two military helicopters collided into each other in midair in Lumut, Malaysia. The Perak fire and rescue department has confirmed that 10 people died after…

Momentul in care doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au ciocnit in aer. Zece oameni au murit

07:40, 23.04.2024 - Zece persoane au murit marți dupa ce doua elicoptere militare s-au ciocnit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?