Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Dâmbovița. O mamă și cele două fiice ale ei au fost găsite moarte în propria casă

Publicat:

Tragedie de proporții in Dambovița! O mama și fiicele sale au fost gasite moarte in propria lor casa, in urma cu puțin timp. Medicii au incercat sa le resusciteze, dar fara succes. Iata primele ipoteze ale anchetatorilor și care ar fi fost cauza morții celor trei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Presupusul criminal al femeii gasita moarta pe un camp din Dambovița a fost reținut pentru 24 de ore. Au fost gasite urme de sange in casa lui

20:35, 11.04.2024 - Presupusul criminal al femeii gasite moarta pe un camp din Dambovița a fost reținut pentru 24 de ore! In urma perchezițiilor de joi, oamenii legii au gasit in casa lui pete de sange. Barbatul suspectat urmeaza sa fie audiat și prezentat instanței.

Moarte subita a unui asistent medical, ancheta de amploare. Tragedie fara margini

07:15, 03.04.2024 -  Barbatul, pe numele lui Robert Gabriel Lițescu, s-a prezentat la urgențe cu dureri de cap și varsaturi. In urma unor analize, medicii i-au spus ca nu au depistat vreo afecțiune și l-au trimis acasa. A doua zi insa, omul s-a prabușit la pamant chiar in fața soției și a copilului, care au sunat imediat…

TRAGEDIE Patru persoane gasite moarte intr-o locuința

10:45, 21.03.2024 - Potrivit informațiilor inițiale, cei patru au fost vazuți in viața pentru ultima oara vineri, 15 martie, iar niciunul dintre ei nu fusese raportat disparut anterior The post TRAGEDIE Patru persoane gasite moarte intr-o locuința first appeared on Informatia Zilei .

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Doua femei, mama si fiica, au fost gasite moarte in propria casa. Cadavrele au fost descoperite de postasul din sat

17:10, 09.02.2024 - Doua femei cu varste de 82 de ani, respectiv 55 de ani, mama si fiica, au fost gasite decedate, vineri, intr-o locuinta din comuna Stefan cel Mare, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vaslui.

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.


Ce parere ai despre aceasta stire?