Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRADIȚII INTERNAȚIONALE 1 Aprilie a fost întotdeauna un prilej de distracție

Publicat:
TRADIȚII INTERNAȚIONALE 1 Aprilie a fost întotdeauna un prilej de distracție

Ziua pacalelilor, marcata in fiecare an la 1 aprilie, este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, ... The post TRADIȚII INTERNAȚIONALE 1 Aprilie a fost intotdeauna un prilej de distracție first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTOARCEREA LA TRADIȚII Expoziție de fotografie la Muzeul Satului

13:41, 25.04.2024 - Pana pe 8 mai, Muzeul Satului Baia Mare este gazda expoziției de fotografie ”Paște in Maramureș – Intoarcerea la Tradiții”. The post INTOARCEREA LA TRADIȚII Expoziție de fotografie la Muzeul Satului first appeared on Informatia Zilei .

TRADIȚII LOCALE Sarbatorile Pascale amana pe luna mai organizarea sambrelor de familie

12:11, 23.04.2024 - Sambra oilor este o sarbatoare a numeroaselor comunitati din Tara Oasului. Daca de-a lungul zecilor de ani aceasta sarbatoare a devenit serbare campeneasca, apoi Festival Folcloric, iata in acest an ajuns la cea de a 66-a editie. The post TRADIȚII LOCALE Sarbatorile Pascale amana pe luna mai organizarea…

CONFLICTE INTERNAȚIONALE In ciuda presiunilor internaționale, Ungaria refuza sa furnizeze armament și muniție Ucrainei

17:45, 21.03.2024 - Ungaria persista in refuzul de a trimite armament și muniție in Ucraina, subliniind o politica de neangajare in sprijinul militar pentru Kiev, in ciuda presiunilor internaționale și regionale. The post CONFLICTE INTERNAȚIONALE In ciuda presiunilor internaționale, Ungaria refuza sa furnizeze armament…

TRADIȚII ȘI OBICEIURI De-a lungul timpului, au luat naștere numeroase legende ale marțișorului

12:45, 11.03.2024 - Semnificatia firelor alb si rosu ce se impletesc intr-un snur de care este prins un mic obiect este relevata si de unele legende. The post TRADIȚII ȘI OBICEIURI De-a lungul timpului, au luat naștere numeroase legende ale marțișorului first appeared on Informatia Zilei .

TRADIȚII POPULARE IN ROMANIA Tradiții și superstiții in ziua de 2 Martie

11:15, 02.03.2024 - Fiind o sambata in acest an, este important sa fim precauți și sa evitam sa incepem lucruri noi sau sa plecam la drum, conform tradiției populare. The post TRADIȚII POPULARE IN ROMANIA Tradiții și superstiții in ziua de 2 Martie first appeared on Informatia Zilei .

VENIREA PRIMAVERII Tradiții de marțișor

08:30, 01.03.2024 - Marțișorul este unul dintre cele mai indragite și pastrate obiceiuri romanești, iar marțișoarele, sub diverse forme și culori, sunt daruite pentru a exprima afecțiunea și prețuirea. The post VENIREA PRIMAVERII Tradiții de marțișor first appeared on Informatia Zilei .

29 februarie: o serie de curiozitați științifice și tradiții nu intotdeauna cunoscute

08:40, 29.02.2024 - 29 februarie: o serie de curiozitați științifice și tradiții nu intotdeauna cunoscute. De obicei, trece fara sa i se acorde o atenție deosebita. Cu toate acestea, 29 februarie, este legata de o serie de curiozitați științifice și tradiții nu intotdeauna cunoscute.

EDUCAȚIE PRIN DISTRACȚIE Asociația Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului continua organizarea de ateliere pentru copii

14:00, 09.02.2024 - Asociația Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului continua și in acest an proiectul Generații, susținut de Fundația Regala Margareta a Romaniei, cu activitați pe care copiii le indragesc și cu voluntari dedicați. The post EDUCAȚIE PRIN DISTRACȚIE Asociația Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului continua…


Ce parere ai despre aceasta stire?