Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Topul pozițiilor pentru care angajatorii găsesc cel mai greu candidați

Publicat:
Topul pozițiilor pentru care angajatorii găsesc cel mai greu candidați

Specialiștii continua sa fie categoria de candidați cel mai greu de recrutat, in special in domenii precum construcții, financiar – contabil sau producție, acolo unde, in general, angajatorii se confrunta cu un deficit de talente.

Cu cat nivelul de specializare este mai nișat, cu atat timpul necesar gasirii candidaților potriviți crește, astfel incat, pentru anumite poziții, inchiderea unui proces de recrutare poate dura și pana la 5 luni

„Incepand cu anul trecut, am observat o cerere in creștere pentru specialiști din domeniul construcțiilor, ingineri cu experiența in proiecte de infrastructura,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oltenia, la putere: Cum arata topul orașelor in care romanii gasesc cel mai ușor locuri de parcare

04:30, 16.04.2024 - Alexandria, Ramnicu Valcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din Romania in care rezidenții au votat ca gasesc cu ușurința locuri de parcare. La polul opus, București, Cluj-Napoca și Constanța sunt orașele in care se gasesc mai greu locuri de parcare.

ANALIZA De la Marea Demisioneala, la Marea Nepotrivire. Statistica tocmai a publicat numarul locurilor de munca pentru care angajatorii nu reușesc sa gaseasca oameni

09:45, 29.03.2024 - ​INS a publicat vineri locurile de munca vacante: circa 39.900, la o medie de 449.000 de șomeri. Asta inseamna 11,25 șomeri pentru un job neocupat. Sute de mii de oameni se plang ca nu-și gasesc de lucru iar zeci de mii de firme spun ca nu-și gasesc angajați.

Angajatorii gasesc cel mai greu candidati: inginerii din constructii, oamenii de vanzari, contabilii si inginerii din productie.

01:15, 14.03.2024 - Sunt specialistii cel mai greu de recrutat. Inchiderea unei pozitii poate dura intre o luna si 5 luni. Specialistii continua sa fie categoria de candidati cel mai greu de recrutat, in special in domenii precum constructii, financiar - contabil sau productie, acolo unde, in general, angajatorii se confrunta…

Topul pozițiilor pentru care angajatorii gasesc cel mai greu candidați: inginerii din construcții, oamenii de vanzari, contabilii și inginerii din producție sunt specialiștii cel mai greu de recrutat. Inchiderea unei poziții poate dura intre o luna și 5 l

16:15, 13.03.2024 - Specialiștii continua sa fie categoria de candidați cel mai greu de recrutat, in special in domenii precum construcții, financiar – contabil sau producție, acolo unde, in general, angajatorii se confrunta cu un deficit de talente. Cu cat nivelul de specializare este mai nișat, cu atat timpul necesar…

Uleiul de masline, mierea, branza și peștele, in topul alimentelor contrafacute, pe care le cumparam din supermarket

12:06, 05.03.2024 - Specialiștii din domeniul siguranței alimentare de Food Fraud Database, citați de Antena 3 arata ca 10% dintre produsele alimentare pe care le gasim in supermarketuri sunt contrafacute. Conform sursei citate, pe primul loc in top se afla uleiul de masline extravirgin, fiind produsul falsificat cel mai…

Sondaj eJobs: 81% dintre angajatori au in plan extinderea echipei, in 2024. Specialiștii și candidații entry level vor fi cei mai cautați anul acesta. Aproape jumatate dintre angajatori au bugetat creșteri salariale

11:06, 08.02.2024 - 81% dintre respondenții celui mai recent sondaj derulat de eJobs.ro au declarat ca au in plan recrutari pentru 2024, iar 65% le-au inceput deja. 10% nu știu inca in ce direcție va merge strategia de recrutare pentru acest an și daca va fi nevoie sa angajeze oameni noi, in timp ce 9% au raspuns ca nu…

Jobul in care incepatorii fara studii ar lua leafa de medic, dar angajatorii nu gasesc oameni. „Mai pica și-o șpaguța”

09:01, 08.02.2024 - Romania se confrunta cu o veritabila criza a forței de munca, in condițiile in care milioane de romani au fugit de saracie și lucreaza in strainatate. Salariile mici din țara și lipsa perspectivelor sunt principalele motive, dar chiar și așa in Romania exista și joburi bine platite,

Care sunt alimentele care se gasesc in toate magazinele din Romania, dar in alte țari sunt total interzise

17:05, 04.02.2024 - Specialiștii din sanatate din alte țari au decis ca mai multe alimente care se gasesc chiar și la noi in țara sa fie absolut interzise din cauza unor factori ce pot prezenta probleme reale de sanatate. Iata care sunt acestea și de ce la noi se gasesc pe toate rafturile.


Ce parere ai despre aceasta stire?