Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TOP - Firmele ieşene din topul naţional al performanţei. 40 sunt pe primul loc, pe domeniul lor de activitate

Publicat:

A crescut numarul firmelor din Iasi care au intrat in topul celor mai performante societati comerciale din Romania. In clasamentul judetului Iasi, publicat luna trecuta, au intrat 3319 firme. Intre timp, Camera de Comert si Industrie a Romaniei a analizat rezultatele societatilor comerciale performante din toate judetele si a realizat topul performerilor din economia romaneasca.   Din judetul Iasi, 383 de firme au intrat in , cu 33 mai multe decat anul trecut, iar dintre acestea, 40 s-au clasat pe primul loc la nivel national, pe domeniul de activitate in care functioneaza. In plus,…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

AAC participa la Consiliul de Miniștri AGRIFISH prin intermediul COPA COGECA

17:10, 30.04.2024 - Luni, 29 aprilie 2024 – Delegația COPA COGECA, din care au facut parte TIM CULLINAN Vicepreședinte COPA, Florentin BERCU Vicepreședinte COGECA și Patrick PAGANI Secretar General Adjunct au avut inainte de Consiliul pentru Agricultura și Pescuit din Luxemburg, de azi intalniri cu David CLARINVAL Ministrul…

Din cauza salariilor mari oferite de firmele lui Umbrarescu, companiile din județul Buzau raman fara personal

20:20, 20.04.2024 - Pentru ca salariile oferite de companiile care lucreaza la Autostrada A7 sunt mai mari decat ceea ce ofera firmele din regiune, companiile din județul Buzau se plang ca raman fara personal calificat. Ionel Gagu, directorul firmei Concas, a exprimat ingrijorarea sa cu privire la dificultațile pe care…

Finantare pentru companiile din constructii

13:41, 08.04.2024 - Producatorii din industria materialor de constructii pot aplica, incepand de astazi, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, pentru a beneficia de granturi nerambursabile destinate infiintarii si dezvoltarii capacitatilor de productie pentru materiale de constructie, in…

ConstructPlus 2024. Cand se pot depune cereri de finanțare. Condiții pentru firmele care produc materiale de construcții

20:20, 07.04.2024 - ConstructPlus 2024. Cand se pot depune cereri de finanțare. Condiții pentru firmele care produc materiale de construcții ConstructPlus 2024. Ministerul Economiei a anunțat data de la care firmele pot depune cereri de finanțare, dupa ce perioada a fost amanata. Este vorba despre fonduri pentru dezvoltarea…

Firmele iși pot plati darile catre Primaria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

16:15, 28.03.2024 - Dupa ce a promovat in randul persoanelor fizice posibilitatea de plata a darilor catre municipalitate prin sistemul online, Primaria Timișoara lanseaza o secțiune noua in cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adauga „Entitați juridice”…

POLITICA PROTECȚIONISTA Viktor Orban impune taxe suplimentare pentru firmele straine ca sa plece din Ungaria

20:26, 27.03.2024 - Companiile straine din Ungaria se plang de ani de zile ca premierul Viktor Orban le discrimineaza cu taxe speciale și obstacole birocratice. Lanțul de supermarketuri Spar Austria nu mai vrea sa accepte acest lucru și a depus o plangere la Bruxelles. The post POLITICA PROTECȚIONISTA Viktor Orban impune…

Dosar de evaziune fiscala in comertul cu materiale de constructii, instrumentat de procurorii din Bucuresti- Sunt vizate 15 persoane fizice si 16 firme

11:30, 08.03.2024 - Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti instrumenteaza un dosar de evaziune fiscala in forma continuata, in comertul cu materiale de constructii. Ancheta vizeaza 15 persoane fizice si 16 firme din Capitala si din trei judete, iar prejudiciul este estimat la peste 3,8 milioane…

Studiu: De ce prefera firmele romanești sa nu acceseze beneficiile fiscale

12:11, 23.02.2024 - Companiile romanesti nu se arata prea dornice sa acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege, cel mai des invocat motiv fiind complexitatea legislativa si teama de a nu gresi in aplicarea acestora, se arata intr-un studiu realizat de compania de consultanta EY Romania. Pe de alta parte, mai mult…


Ce parere ai despre aceasta stire?