Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tocană de cartofi

Publicat:

Ingrediente: 4 cartofi, 2 ardei, un morcov, o ceapa, o varza mica, 4 rosii mici, 4 linguri ulei floarea-soarelui, sare, piper, patrunjel si marar, 6 bucati jambon afumat Preparare: Se spala si se curata ceapa, morcovii si ardeii. Apoi se toaca si se calesc in cratita cu uleiul si cu putina sare. Se inabuse cu apa […] Post-ul Tocana de cartofi apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai bune rețete de chiftele de post cu cartofi și morcovi. Deliciile care te vor face sa uiți de restricții alimentare

12:50, 17.04.2024 - Perioada de post este mult mai mult decat un simplu act de obediența fața de poruncile religiei. Ea reprezinta o oportunitate de a ne ingriji de sanatatea noastra atat fizica, cat și mentala, oferindu-ne posibilitatea de a ne detoxifia organismul, de a renunța la anumite obiceiuri alimentare nesanatoase…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

11:16, 21.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Romania importa masiv legume. Tarabele din piețe sunt pline cu ceapa, usturoi, roșii și cartofi de la straini

12:40, 01.03.2024 - Datele arata ca, in prezent, in Romania sunt 4.000 de hectare de solarii și sere folosite pentru legume. Asta in condițiile in care ar fi nevoie de cel puțin 20.000 de hectare, pentru a acoperi necesarul de consum. In lipsa acestora, țara noastra importa masiv legume.„Cumparai cu 15 lei ceapa, scrie…


Ce parere ai despre aceasta stire?