Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toată țara intră, din nou, sub cod galben de fenomene meteo extreme. ANM anunță caniculă, marți, în sud și est

Publicat:

Nici urmatoarele zile nu vor ieși din tiparul meteorologic al ultimelor saptamani. Ziua de astazi se anunța sufocanta, dar, in același timp, in aproape toata țara, dupa ora pranzului, apar condiții pentru apariția fenomenelor meteo extreme.

Citeste articolul mai departe pe actualitateaprahoveana.ro…  

Sursa articol: actualitateaprahoveana.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canicula infernala. Țara afectata de valuri de caldura extreme: Peste 50 de grade Celsius și mii de spitalizari

11:45, 26.05.2024 - Mii de persoane afectate de insolație au fost tratate in spitalele din Pakistan vineri, in contextul in care temperaturile depașesc 50 de grade Celsius, au anunțat autoritațile locale, informeaza DPA, citata de Agerpres. Caldura extrema a cuprins țara din Asia de Sud pentru a patra zi consecutiv și…

Ultima ora – Meteorologii au emis cod galben de furtuni: se anunta grindina și intensificari ale vantului

14:06, 20.05.2024 - Meteorologii au emis, luni, mai multe avertizari nowcasting cod galben de furtuni, valabile pentru mai multe zone ale tarii. Se vor semnala ploi abundente, descarcari electrice si grindina.Potrivit ANM, pana la ora 15.

Hidrologii anunța inundații in Romania! Raurile din noua județe, sub atenționare cod galben de viituri

12:55, 09.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 9 județe, valabila in intervalul 9 mai, ora 12:00 - 10 mai, ora 8:00.

HARTA Cod galben de ploi torențiale, grindina și vijelii in aproape jumatate din țara. Cum se anunța vremea in București

10:30, 08.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni, valabila, pana la ora 23.00, in mai multe zone din tara. Cantitatile de apa vor depasi 40 de litri pe metru patrat. In Bucuresti, valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior.

Cod galben de ninsori abundente in Romania: Meteorologii anunța unde se va depune stratul de zapada

13:15, 21.04.2024 - Meteorologii din Romania au emis un cod galben de ninsori in zonele inalte de munte din 14 județe, acolo unde se va depune un strat nou de zapada. De asemenea, ei anunța ca ploile vor cuprinde toata țara, scrie digi24.ro .

Cod galben de ninsori abundente. Meteorologii anunța unde se va depune strat nou de zapada. In restul țarii va ploua

12:10, 21.04.2024 - Meteorologii au emis un cod galben de ninsori in zonele inalte de munte din 14 județe, acolo unde se va depune un strat nou de zapada. De asemenea, ei anunța ca ploile vor cuprinde toata țara. Codul galben intra in vigoare duminica la ora 18.00 și va fi in vigoare pana luni la ora 22.00. […] Articolul…

Se anunța ploi și vant puternic. Zonele pentru care ANM a emis COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea in Capitala

10:45, 27.03.2024 - Vremea se anunța a fi capricioasa, in urmatoarele zile. In cea mai mare parte a țarii se vor semnala intensificari ale vantului, care vor fi mai puternice la munte, la altitudini mari, iar in multe zone va ploua. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, miercuri dimineața,…

Canicula in Romania! ANM anunta o vara cu temperaturi extreme, cand vor creste vertiginos temperaturile

09:05, 26.03.2024 - Deși este mult prea devreme sa vorbim despre canicula in Romania, noile informații venite de la ANM, și pe baza predicțiilor celor de la Accuweather, par a anunța o vara cu temperaturi extreme.

Cuvinte cheie:

anunta galben extreme canicula

Ce parere ai despre aceasta stire?