Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toamnă friguroasă în Moldova: Ce ne rezervă vremea astăzi?

Publicat:

Astazi, in Moldova, vremea va fi predominanta innorata, cu posibilitatea unor ninsori slabe. Conform datelor oferite de de Stat, cel mai semnificativ aspect al zilei va fi scaderea temperaturilor, care vor atinge valori negative.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer innorat și ceața matinala: Cum se va imbunatați vremea, spun meteorologii

07:15, 25.04.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor meteorologice spre sfarșitul zilei. Ceața matinala va lasa loc cerului acoperit, fara așteptari de precipitații semnificative. Informațiile sunt furnizate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Se schimba vremea radical, in weekend. Anunțul facut de șefa ANM, Elena Mateescu

12:10, 14.03.2024 - Vremea ploioasa din timpul saptamanii este din cauza unei zone de presiune scazuta care va continua sa afecteze Romania și in zonele urmatoare, chiar daca nu cu o intensitate atat de mare. Prezența unui nucleu de aer rece in altitudine va menține, de asemenea, un grad de instabilitate atmosferica, scrie…

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Innorat, dar uscat: Cum va fi vremea astazi in Moldova

07:10, 08.02.2024 - Astazi, Moldova se va confrunta cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cea mai semnificativa caracteristica a prognozei este probabilitatea scazuta de precipitații.

Zi insorita: Cate grade ne așteapta astazi

07:25, 30.01.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul mai mult senin și condiții meteo stabile. Vremea se menține uscata, cu șanse minime de precipitații, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Zi insorita și uscata: Descoperiți cate grade ne așteapta astazi

07:15, 30.01.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul mai mult senin și condiții meteo stabile. Vremea se menține uscata, cu șanse minime de precipitații, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.


Ce parere ai despre aceasta stire?