Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Înnorat, dar uscat: Cum va fi vremea astăzi în Moldova

Publicat:
Înnorat, dar uscat: Cum va fi vremea astăzi în Moldova

Astazi, Moldova se va confrunta cu o vreme predominant innorata, potrivit de Stat. Cea mai semnificativa caracteristica a prognozei este probabilitatea scazuta de precipitații.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer innorat și ceața matinala: Cum se va imbunatați vremea, spun meteorologii

07:15, 25.04.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor meteorologice spre sfarșitul zilei. Ceața matinala va lasa loc cerului acoperit, fara așteptari de precipitații semnificative. Informațiile sunt furnizate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Nivelul apelor din Moldova este in scadere

19:01, 03.04.2024 - Nivelul apelor din Moldova este in scadere. Acest lucru este raportat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. In r. Nistru, pe sectorul s. Naslavcea-or. Dubasari va avea loc variația nivelului apei cu 10-30 cm, transmite Noi.md. Va continua scaderea nivelului apei cu 30-60 cm in r. Nistru, pe sectorul…

Zi insorita și placuta: Cum va fi vremea astazi in Moldova, conform meteorologilor?

07:15, 31.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant insorita, cu cerul mai mult senin pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se remarca o probabilitate foarte scazuta de precipitații, facand din aceasta zi una ideala pentru activitați in aer liber.

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Cer predominant noros și posibilitate de ploaie: Cum va influența vremea ziua noastra

07:17, 18.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința de innorare pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre mijlocul zilei.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Turma lui Filimon, “condamnatul” de la AUR, a strigat in Centrul Civic: “Vrem Dreptate!”. Poate i se va indeplini dorința și va fi extradat in R. Moldova, unde trebuie sa execute 8 ani de inchisoare

11:40, 08.02.2024 - CRONICA… Mitingul organizat de AUR in piața Civica din Vaslui a fost de tot rasul. Probabil, satui sa tot faca proteste, membrii de partid adunați de infractorul de peste Prut, cautat in țara sa pentru a fi bagat la inchisoare in urma unei sentințe definitive de 8 ani, au fost dezlanați, dezorientați,…


Ce parere ai despre aceasta stire?