Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Timișoara Saracens și-a aflat pedeapsa după meciul „european” anulat din cauza zăpezii. Decizie tranşantă: „Nu au existat circumstanţe excepţionale”

Publicat:

Asa cum era de asteptat campioana Romaniei nu a fost iertata de comisia disciplinara independenta care a judecat cazul nedisputarii partidei cu din urma cu sase zile. La fel ca in urma cu aproape doi ani, Timisoara Saracens s-a ales cu meci pierdut la „masa verde” si o amenda de 30.000 de euro. […] Articolul Timișoara Saracens și-a aflat pedeapsa dupa meciuleuropeananulat din cauza zapezii. Decizie transanta: „Nu au existat circumstante exceptionale” a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Farul - Sepsi, INTRERUPT din cauza scandarilor rasiste!

20:55, 03.05.2024 - Meciul dintre Farul și Sepsi OSK a fost intrerupt in minutul 42, dupa ce galeria gazdelor a apelat in mod repetat la scandari rasiste! Dupa aproximativ doua minute, jocul a fost reluat. Farul avea o singura opțiune cu Sepsi OSK, victoria, pentru a fi in continuare in lupta pentru un loc pe podium și,…

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Volei (m) / Tragem pentru locul european! SCMU Craiova – SCM Zalau, duel tare in Banie

08:00, 05.04.2024 - Echipa masculina de volei SCMU Craiova se pregateste de faza a doua a campionatului Diviziei A1, iar sambata va avea de tras tare intr-un nou meci important. Formatia pregatita de Danut Pascu va primi vizita celor de la Zalau, intr-un prim joc din seria pentru 5-8 a Diviziei A1. Meciul este programat…

FIFA a anulat meciul de fotbal dintre Coreea de Nord și Japonia, din calificariile pentru CM 2026

17:50, 24.03.2024 - Federatia de fotbal de la Tokyo se asteapta ca nationala Japoniei sa fie declarata castigatoare de catre FIFA, dupa ce organismul international a anulat partida contra Coreei de Nord, care ar fi trebuit sa se dispute la Phenian, in preliminariile asiatice pentru Mondialul din 2026, scrie AFP.FIFA…

Papa Francisc si-a anulat programul de sambata din cauza unei „gripe usoare”

12:25, 25.02.2024 - Papa Francisc „are o usoara gripa si din motive de precautie si-a anulat audientele programate” pentru sambata, a anuntat Cetatea Vaticanului. Suveranul Pontif avusese prevazuta pentru aceasta zi primirea diaconilor eparhiei Romei, intr-o audienta la Vatican. Totusi, cel putin deocamdata, rugaciunea…

O cantareața de la noi și-a anulat nunta cu barbatul iubit! De ce nu mai vrea sa se casatoreasca cu partenerul ei și ce a facut-o sa ia aceasta decizie: ”Nu ma mai marit”

23:35, 10.02.2024 - O cantareața de la noi a luat o decizie radicala! Cu toate ca anunța ca urmeaza sa se casatoreasca și se pregatea de pasul cel mare, iata ca acum surprinde pe toata lumea cu hotararea sa. A anulat orice nunta și are planuri mari. Ce și-a propus sa faca și cum i-a venit aceasta idee.

Comisia Centrala a Arbitrilor, prima decizie dupa ce Farului i-a fost anulat eronat un gol in meciul cu FCSB

14:25, 06.02.2024 - FCSB și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, in ultimul meci al etapei cu numarul 24 din SuperLiga Romaniei, iar Gica Hagi a contestat vehement arbitrajul dupa ce constanțenilor le-a fost anulat un gol valabil.


Ce parere ai despre aceasta stire?