Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţi se face foame seara? Cercetătorii au descoperit ce o provoacă

Publicat:

Cercetatorii de la din Chicago au descoperit o noua tehnica de modificare a consumului de alimente si a metabolismului. Aceasta noua metoda include manipularea expunerii la lumina, mai ales la lumina albastra, noteaza .

Oamenii de stiinta au efectuat un studiu la care au participat 10 adulti sanatosi cu un program alimentar si de somn regulat. Pe parcursul desfasurarii studiului, aceste persoane au primit mese bogate in carbohidrati, similare din punct de vedere caloric. Apoi, timp de patru zile, acestia au fost nevoiti sa urmeze un protocol…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cartelul care jefuiește pensionarii inainte de recalculare. Cum au ajuns seniorii Romaniei sa plateasca SUME URIAȘE pentru o pensie mai mare

08:25, 19.06.2024 - Vorbim despe o ancheta declanșata de Consiliul Concurenței. Practic, inspectorii verifica in aceste momente mai multe firme care elibereaza documente necesare pentru recalcularea dosarelor de pensii. Știm ca pensionarii au nevoie de acele documente privind vechimea in munca, privind sporurile de care…

Digital News Report 2024: stiripesurse.ro, in topul surselor de presa, conform studiului coordonat de Institutul Reuters de la Universitatea Oxford

07:45, 19.06.2024 - In cea de-a treisprezecea ediție internaționala a Digital News Report, cercetarea academica a consumului de informație și opinie a audiențelor digitale acopera 47 de piețe de media, inclusiv Romania. Practic, in acest an, rezultatele DNR24 vorbesc despre consumul de media a jumatate din populația globului.

Potrivit unui studiu, /Egiptenii antici incercau sa trateze cancerul in urma cu 4.000 de ani

00:46, 03.06.2024 - Egiptenii antici incercau sa inteleaga si sa trateze cancerul in urma cu mai bine de 4.000 de ani, sunt de parere oamenii de stiinta, au transmis PA Media și dpa, preluate de Agerpres. Cercetatorii au descoperit dovezi ale unor taieturi realizate la nivelul craniului, in jurul unei leziuni de mari dimensiuni,…

Regula celor 10 secunde iți arata cat vei trai

15:06, 22.05.2024 - Regula celor 10 secunde Traiești mai mult daca reușești sa faci un exercițiu simplu: stai 10 secunde intr-un picior, in echilibru. Cei care reușesc sa faca asta vor avea o durata de viața mai lunga.  Se pare ca echilibrul este foarte important in evaluarea starii de sanatate. Deși nu este inclus in…

Veste uriașa: un plasture ce poate fi aplicat fara durere pe scalp va face sa dam uitarii problemele legate de caderea parului

06:25, 11.05.2024 - Cercetatorii de la MIT, Brigham and Women’s Hospital și Harvard Medical School au dezvoltat un nou tratament potențial pentru alopecia areata, o boala autoimuna care provoaca caderea parului și afecteaza persoane de toate varstele, inclusiv copii. In esența, chelia ar putea sa dispara de pe capul barbaților!

O noua descoperire confirma tot mai mult existența unei creaturi misterioase

06:05, 18.04.2024 - Cercetatorii au facut o descoperire senzaționala, generand controverse ample. Este vorba despre o creatura misterioasa care ar fi trait acum aproximativ 202 milioane de ani, pe vremea dinozaurilor.Oamenii de știința au identificat o ființa cu totul neobișnuita.

„Epidemia” de cancer la persoanele tinere. Diagnosticul lui Kate Middleton a scos la lumina o tendința alarmanta: „Nu este deloc rar”

14:50, 26.03.2024 - Oamenii de știința se straduiesc sa afle cauza unei „epidemii” misterioase de cancer care lovește in randul persoanelor de sub 50 de ani. Diagnosticul este tot mai raspandit și in randul celebritaților, unul dintre cele mai mediatizate cazuri recente fiind cel al Prințesei de Wales.

Oamenii de știința au reușit sa elimine virusul HIV din celule folosind editarea genetica

01:05, 22.03.2024 - Cercetatorii au eliminat HIV din celule in laborator, succes care ofera sperante pentru un tratament, informeaza DPA, conform Agerpres. Utilizand o tehnologie de editare genetica denumita Crispr-Cas, care a castigat premiul Nobel in 2020, oamenii de stiinta au reusit sa tinteasca ADN-ul HIV, indepartand…


Ce parere ai despre aceasta stire?