Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

The Escapists primește DLC-ul ‘Escape Team’

Publicat:

va primi o noua harta, cu tema militara, pe PlayStation 4, și PC, saptamana viitoare, aflam de la Team 17.

DLC-ul „„ va fi disponibil incepand cu 30 iunie și-i va pune pe jucatori sa ajute o echipa sa evadeze dintr-o inchisoare militara. Misiunea le va aduce 6 noi trofee și achievements.

a fost lansat pe PC in 2014, iar pe console la inceputul acest an, iar pana acum au fost vandute peste 500.000 de copii.

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Europeana isi incheie misiunea de instruire militara in Mali

22:20, 08.05.2024 - Uniunea Europeana a anuntat miercuri ca isi incheie misiunea de instruire militara in Mali, reflectand o deteriorare a relatiilor dintre blocul comunitar si junta militara din statul vest-african, relateaza Reuters citat de Rador Radio Romania.

VIDEO - Israelul mai primește o lovitura dura, dupa atacul Iranului: o baza militara a fost atacata de Hezbollah

18:05, 17.04.2024 - Grupul militant libanez Hezbollah a declarat ca a lovit sediul militar din nordul Israelului, ca raspuns la asasinarea luptatorilor sai de marți, informeaza CNN.Intr-o declarație de miercuri, grupul a spus ca a vizat sediul cu „rachete ghidate și drone ofensive”.

Cum arata noua Gașca Zurli

08:40, 11.04.2024 - Cum arata noua Gașca Zurli Gașca Zurli se reinventeaza. Dupa plecarea unor personaje iconice precum Fetița Zurli, Truli și Bucatarașul Lulu, Mirela Retegan a ales sa inlocuiasca actorii cu mascote. Mirela Retegan este de parere ca mascotele reprezinta o alternativa inovatoare care ofera oportunitatea…

O nava militara germana a interceptat o racheta Houthi in Marea Roșie

22:20, 06.04.2024 - Misiunea navala a Uniunii Europene in Marea Roșie a anunțat sambata ca inca o racheta lansata de Houthi a fost interceptata. O nava germana a reușit sa doboare racheta. Misiunea se desfașoara in zona pentru a proteja navele comerciale, relateaza Mediafax.

Bacau: Pompierii se lupta sa stinga focul din padurea Dofteana din proximitatea orașului Targu Ocna

08:55, 03.04.2024 - Pompierii se lupta in continuare sa stinga focul din padurea Dofteana din proximitatea orașului Targu Ocna, in județul Bacau. Doua aeronave ale Fortelor Aeriene Romane au fost mobilizate aseara pentru stingerea incendiului. Misiunea aeriana s-a desfașurat la solicitarea Departamentului pentru Situatii…

Asphalt 9 se transforma in Asphalt Legends Unite. Vine și pe console, PC și macOS

15:45, 25.03.2024 - Asphalt 9, unul dintre cele mai populare jocuri de curse de mașini de mobil, se va transforma incepand cu luna iulie in Asphalt Legends Unite. Aceasta tranziție va veni la pachet cu o serie de imbunatațiri la nivel tehnic și grafic, dar și cu mult conținut in plus, dar și cu o surpriza pentru cei care…

Incendiu la o hala pentru cresterea pasarilor din localitatea Secheresa

14:36, 25.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, luni dupa-amiaza, la o hala pentru cresterea pasarilor din localitatea Secheresa, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Somes al judetului Satu Mare, potrivit Agerpres. Din primele informatii, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafata de aproximativ 2.000…

SUA are oportunitatea de a testa o abilitate militara vitala in misiunea umanitara din Fașia Gaza

20:10, 24.03.2024 - Misiunea principala a flotilei armatei americane care se indreapta spre Fașia Gaza este sa construiasca un dig plutitor prin care sa fie livrat ajutorul umanitar de care palestinienii sub asediu au nevoie disperata.


Ce parere ai despre aceasta stire?