Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Thailanda: Șeful juntei militare, desemnat prim-ministru

Publicat:

Liderul juntei militare din Thailanda sosite la putere in luna mai in urma unei lovituri de stat a fost desemnat joi prim-ministru de catre o adunare dominata de militari.

Foto: (c) /XINHUA FLUX

În total, 191 de membri ai Adunarii naționale au votat în favoarea generalului -O-Cha, unicul candidat la funcția de premier, în urma unui vot rapid difuzat de televiziune, dupa cum relateaza AFP.

' a fost ales prim-ministru', a anunțat , președintele acestei adunari ai carei membri au…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liberalii, cei mai activi membri ai Consiliului Local Husi, si noua echipa cu care au intrat in cursa electorala

01:35, 28.05.2024 - ECHIPA… Chiar si fara sa fie vorba despre campania electorala, realitatea a dovedit deja ca cei mai activi consilieri locali din CL Husi au fost liberalii. Daca in ceea ce ii priveste pe ceilalti colegi de mandat, contributia celor mai multi dintre ei s-a limitat adesea la gestica necesara votarii,…

Liderul „torționarilor de la Secția 16”, un nou dosar / Ce le-a cerut judecatorilor!

23:01, 11.05.2024 - Șeful „torționarilor de la Secția 16”, Viorel Șeicaru, fost lider de sindicat al polițiștilor, a cerut instanței redeschiderea unui dosar penal, nemulțumit de faptul ca procurorii au inchis cazul.

Cel mai „de lux” turist al tarii, intr-o noua calatorie scumpa. Klaus Iohannis a plecat intr-o vizita in SUA

10:30, 06.05.2024 - Klaus Iohannis a plecat luni intr-o vizita in SUA, scrie BoardingPass, site specializat in știri din aviație. Seful statului a folosit același avion de lux cu care a mai fost anul trecut in Africa și Coreea de Sud. Liderul de la Cotroceni va efectua o vizita oficiala in Statele Unite incepand cu 6 mai…

Confruntari armate in Myanmar reluate intre rebeli și forțele juntei militare

10:45, 20.04.2024 - Confruntarile armate dintre forțele juntei militare din Myanmar și rebelii etnici par sa fi reizbucnit in apropierea unei localitați de langa frontiera cu Thailanda, dupa o perioada de o saptamana de calm relativ, relateaza BBC citat de Rador Radio Romania.

Daca vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenința ca va ataca baze militare din Romania

17:21, 28.03.2024 - Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat ca Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar daca aeronavele se vor afla in “țari terțe”, ceea ce inseamna ca Rusia vrea sa atace și baze aeriene din Romania, daca vor avea pe ele avioane de lupta ale Ucrainei. Aflat in vizita la baza…

Burduja, intrebat daca l-ar vota pe Cirstoiu: L-am intalnit la camera de garda, este un om de bun simt

20:15, 18.03.2024 - Liderul PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, a declarat luni, la Prima News, intrebat daca l-ar vota pe medicul Catalin Cirstoiu la Primaria Capitalei, ca va sustine candidatul desemnat si asumat de PNL, pentru ca asta inseamna sa fii un om de echipa, conform News.ro. „Daca asta va fi decizia finala…

Extremistul olandez de dreapta Geert Wilders anunta ca nu va fi prim-ministru

21:16, 13.03.2024 - Liderul olandez islamofob de extrema dreapta Geert Wilders a anuntat miercuri ca nu va fi prim-ministru din cauza lipsei de sprijin din partea partidelor politice cu care incearca sa formeze o coalitie guvernamentala.

Stare de urgența in Haiti. Liderul unei bande incearca sa-l inlature pe premier

11:05, 04.03.2024 - Autoritațile din Haiti au declarat stare de urgența in intreaga țara. Masura a fost luata ca urmare a violențelor izbucnite in weekend. Șeful unei bande a solicitat demisia premierului țarii și a declanșat confruntari violente, inclusiv la doua inchisori.


Ce parere ai despre aceasta stire?