Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Thailanda: Cel puțin 130 de oameni au murit în urma inundațiilor. Două persoane sunt date dispărute

Publicat:

Aproximativ 130 de persoane au murit, iar alte doua sunt date disparute in urma inundațiilor care au avut loc in ultimele doua luni in Thailanda, au anunțat autoritațile, citate de site-ul . Inundațiile continua sa faca ravagii, in principal in zona de nord, nord-est și centrul țarii. Autoritațile au cerut forțelor armate sa staționeze nave cu motoarele pornite pe fluviul , care trece prin capitala, in speranța ca mișcarea elicelor va accelera curenții și va facilita evacuarea apei. Oamenii au fost rugați sa evacueze zonele afectate pentru a…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri din județul Sibiu. Un barbat de 35 de ani a murit

17:26, 10.06.2024 - Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri dintr-o localitate din județul Sibiu. Autoritațile au organizat o misiune de salvare. La fața locului au fost trimiși reprezentanți ISU și de la Serviciul de Ambulanța.

O scena s-a prabușit in timpul unui miting de campanie electorala. Cel puțin cinci persoane au murit

08:30, 23.05.2024 -  In afara de cei cinci morti, aproximativ 50 de persoane au fost ranite, a declarat reporterilor guvernatorul Samuel Garcia, in timp ce directorul institutului de securitate sociala din Mexic a scris pe retelele sociale ca zeci de persoane erau tratate la clinicile locale.Cel putin cinci persoane au…

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Rușii au atacat puternic la Harkov: cel puțin 5 oameni au murit

07:40, 04.04.2024 - Cinci persoane au murit in noaptea de miercuri spre joi in urma unor noi atacuri rusesti asupra Harkovului, al doilea oras ca marime din Ucraina, au anuntat autoritatile, potrivit AFP, informeaza News.ro.Patru persoane au murit, dintre care trei salvatori, si cinci au fost ranite intr-o 'a…


Ce parere ai despre aceasta stire?