Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Test IQ prin probe de salivă. Inovație medicală

Publicat:

In urma celui mai amplu studiu desfasurat pana acum, care a analizat baza genetica a inteligentei, cercetatorii de la Universitatea din Edinburgh si de la au descoperit sute de gene noi care influenteaza capacitatea creierului.

Studii anterioare au sugerat ca un procent situat intre 50% si 75% din coeficientul de inteligenta este mostenit, iar restul este dobandit prin educatie si relatii sociale. Aceste estimari au fost rezultatul cercetarilor efectuate pe gemeni identici cu acelasi ADN, prin urmare s-a stabilit ca orice diferente de IQ dintre acestia trebuie…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

IBM și Antibiotice Iași, parteneriat pentru creșterea productivitații

10:20, 25.04.2024 - Gigantul american IBM va furniza fabricii de medicamente controlate de stat Antibiotice Iași o soluție informatica de gestiune a intregii afaceri care va crește cu 25% productivitate și va crește cu 32% viteza proceselor decizionale.    “Prin implementarea soluției software ERP și lansarea proiectelor…

Profesor emerit la Universitatea din Osaka: "Pandemia a fost folosita ca pretext fals de catre OMS pentru a stimula vaccinarea tuturor”

17:00, 17.04.2024 - Profesorul Masayasu Inoue a facut o serie de declarații controversate in ceea ce privește pandemia de Covid-19. "Va mulțumesc foarte mult pentru ca mi-ati oferit aceasta oportunitate valoroasa de a-mi transmite mesajul despre incalcarea drepturilor omului in timpul COVID-19.Numele meu este Masayasu…

7 din 10 romani sunt conștienți ca numarul accidentelor rutiere și valoarea despagubirilor platite in baza polițelor RCA influențeaza costul acestor polițe

14:25, 16.04.2024 - Aproape 7 din 10 șoferi romani sunt conștienți ca numarul accidentelor rutiere și valoarea despagubirilor platite in baza polițelor RCA influențeaza costul acestor polițe. Aceasta este una dintre concluziile celui mai recent studiu privind percepția romanilor fața de asigurarile auto realizat de IRES…

Pericolul ascuns din hartia igienica. Bolile asociate 'substanței eterne'

05:20, 12.04.2024 - Exista substanțe chimice potențial cancerigene in hartia igienica, potrivit unui nou studiu. Cercetatorii din cadrul Universitații din Florida au gasit urme ale acestor substanțe chimice in hartia igienica vanduta in intreaga lume și in probele de namol de la opt stații de tratare a apelor uzate din…

Analiza DW: De ce romanii nu-i vor pe Ciuca, Ciolacu și Drula?

22:45, 03.04.2024 - Romanii vor un președinte tip elefant, pisica sau leu. Se așteapta sa vada la Cotroceni pe cineva de calibru diferit de Ciolacu sau Ciuca, cineva care se pricepe la politica externa. „Ce președinte vor romanii? Percepția votanților și non-votanților asupra potențialilor candidați la prezidențiale”,…

'Nașul inteligenței artificiale' face o previziune oribila: aceasta ar putea in cele din urma sa depașeasca inteligența umana și sa preia controlul

05:45, 19.03.2024 - Geoffrey Hinton, un cercetator de frunte recunoscut ca „Nașul inteligenței artificiale”, și-a manifestat preocuparile legate de creșterea influenței inteligenței artificiale și de riscurile potențiale pe care le poate aduce umanitații. In anul 2023, Hinton a renunțat la poziția sa de la Google, semnaland…

O cladire din centrul turistic al Brașovului a inceput sa se prabușeasca. Pericol uriaș pentru locatari și turiști: ce spun autoritațile

10:35, 13.03.2024 - Vorbim despre o cladire construita la inceputul secolului al XVIII-lea și clasificata ca monument istoric, care gazduiește șapte apartamente locuite. Situația este cu atat mai alarmanta cu cat imobilul se afla in proximitatea Bisericii Negre și a Pieței Sfatului, relateaza Ziare.com.Potrivit martorilor,…

Ce se intampla atunci cand incredințam sarcini plictisitoare, dar importante, inteligenței artificiale

17:10, 28.02.2024 - Deși inteligența artificiala reprezinta un progres in domeniul tehnologiei, aceasta vine la pachet și cu un preț de platit pe care il suporta chiar angajații. Inteligența artificiala poate face viața mai ușoara atat companiilor, cat și angajaților, insa poate avea și efecte negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?