Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Terifiant! Au aflat că fetița lor a murit de SIDA. După 21 de ani au ridicat capacul, au înghețat

Publicat:

Caz terifiant in Valcea! La moartea copilei din Valcea li s-a spus ar fi avut SIDA, insa abia peste 2 decenii rudele au aflat ceva absolut cumplit. Au descoperit cu stupoare ca in cavou nu erau osemintele moartei, noteaza presa locala.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat

21:15, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

O fetița a murit cu zile, pentru ca soarta ei a stat in pixul unei directoare de spital

14:00, 16.02.2024 - O fetița a murit pentru ca soarta ei a stat in pixul unei directoare de spital. A fost rapusa de temutele infecții nosocomiale, in timp ce familia aștepta un transfer salvator la un spital din Germania.

Un ucrainean care trecuse granița ilegal a murit inghețat pe munte dupa ce alți doi ucraineni salvați nu au spus ca l-au abandonat

16:25, 14.02.2024 - Un tanar ucrainean care facea parte dintr-un grup de trei persoane care au trecut granita in Romania prin Muntii Maramuresului a decedat inghetat, desi, initial, salvamontistii stiau despre acesta ca s-ar fi intors in Ucraina, a informat, miercuri dimineata, directorul Serviciului Public Judetean Salvamont…


Ce parere ai despre aceasta stire?