Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TERIBIL Cel puţin două persoane au fost ucise și 23 au fost rănite în urma unor explozii în Afganistan

Publicat:

Doua explozii au izbucnit sambata la o sarbatoare publica din sudul orașului din Afganistan, ucigand doi oameni și ranind alte 23, inclusiv guvernatorul provinciei Helmand, au anuntat oficialii din cadrul spitalelor și de securitate, relateaza Reuters. Exploziile au avut loc in timpul sarbatorii pe un stadion in aer liber la care au participat aproape 1.000 de persoane, conform Mediafax.

Citește și: CUTREMUR dupa decizia lui : , , și Emilia Șercan au EXPLODAT la adresa ministrului Justiției

Guvernatorul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații in Afganistan:Bilantul deceselor a urcat la cel putin 50 de persoane

15:10, 16.04.2024 - Inundatiile provocate de ploile torentiale care au cazut in ultimele patru zile in Afganistan au dus la decesul a cel putin 50 de persoane, a anuntat marti Autoritatea pentru managementul dezastrelor din aceasta tara, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

VIDEO. Cutremur de 7,4 in Taiwan. Cel puțin șapte persoane decedate, 700 ranite și 70 disparute

11:06, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a inregistrat miercuri dimineața in estul Taiwanului. Cel puțin șapte persoane au murit, 700 au fost ranite și 70 sunt date disparute. Dintre cele peste o suta de cladiri avariate, cateva zeci sunt inclinate și pe punctul de a se prabuși.

Atac armat la o școala primara din Finlanda. Mai multe persoane, ranite

10:35, 02.04.2024 - Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat care a avut loc marți dimineața, 2 aprilie, la o școala din Finlanda. Un suspect a fost reținut, a anunțat poliția finlandeza intr-un comunicat, citat de Reuters.Incidentul a avut loc la școala primara Viertola din orașul Vantaa, o suburbie a capitalei…

Accident pe Dunare: O nava de croaziera bulgara s-a izbit de o ecluza, in Austria. 11 persoane au fost ranite

10:55, 30.03.2024 - 11 persoane au fost ranite dupa ce o nava de croaziera a Bulgariei s-a izbit intr-un zid de beton al unei ecluze pe Dunare, in orasul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anuntat politia locala sambata, informeaza Reuters.

Atac terorist la Moscova! Cel puțin 40 persoane au fost ucise și alte zeci ranite la o sala de concerte. ISIS a revendicat atacul

09:35, 23.03.2024 - Un incident cu focuri de arma a avut loc in sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, a anunțat in aceasta seara agenția... The post Atac terorist la Moscova! Cel puțin 40 persoane au fost ucise și alte zeci ranite la o sala de concerte. ISIS a revendicat atacul appeared first on Special Arad…

Atac armat la Moscova! Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite la o sala de concerte

21:00, 22.03.2024 - Un incident cu focuri de arma a avut loc in sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, a anunțat in aceasta seara agenția... The post Atac armat la Moscova! Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite la o sala de concerte appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

„Tentativa de atac terorist” in fața unui tribunal din Istanbul: șase persoane ranite. Atacatorii au fost uciși

13:40, 06.02.2024 - Șase persoane, inclusiv trei ofițeri de poliție, au fost ranite, intr-o tentativa de atac terorist in fața unui tribunal din Istanbul, petrecuta marți, 6 februarie. Atacatorii, o femeie și un barbat, au fost impușcați mortal de polițiști, au anunțat autoritațile turce, citate de Reuters.Atacatorii apartineau…

Atac cu cuțitul la Gare de Lyon din Paris. Trei persoane au fost ranite

11:45, 03.02.2024 - Un barbat a atacat cu cuțitul trei persoane, sambata dimineața, in gara Gare de Lyon din Paris, a declarat poliția franceza. Atacatorul a fost arestat și se fac cercetari, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?