Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tendințe noi în piața de credite: Cum se schimbă condițiile de împrumut în 2024?

Publicat:
Tendințe noi în piața de credite: Cum se schimbă condițiile de împrumut în 2024?

Pe masura ce ne apropiem de mijlocul deceniului, piața de credite sufera transformari semnificative, modelele tradiționale de imprumut fiind reinventate. Acum, in 2024, observam cum trendurile emergente și tehnologiile inovatoare iși pun amprenta asupra modului in care consumatorii și afacerile acceseaza credite. De la digitalizarea proceselor pana la condiții mai flexibile de imprumut, acest articol exploreaza cum piața de credite se adapteaza la noile cerințe și așteptari ale clienților. de Creditare: și Simplificat la și cel mai vizibil…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol si foto: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

FMI si-a imbunatatit usor previziunile privind cresterea economiei globale, afirmand ca economia s-a dovedit ”surprinzator de rezistenta”

18:55, 16.04.2024 - FMI se asteapta acum la o crestere globala de 3,2% in 2024, cu o imbunatatire modesta de 0,1 puncte procentuale fata de previziunile sale anterioare din ianuarie si in conformitate cu proiectia de crestere pentru 2023. Cresterea est asteptata sa se extinda in acelasi ritm de 3,2% in 2025. Economistul-sef…

TENDINȚE ȘI STATISTICI Romanii asalteaza bancile pentru credite ipotecare

10:35, 09.04.2024 - Chiar daca femeile sunt cele care, in majoritatea cazurilor, iau decizia finala de achiziție in familie, barbații sunt cei care solicita in numar mai mare un credit ipotecar. The post TENDINȚE ȘI STATISTICI Romanii asalteaza bancile pentru credite ipotecare first appeared on Informatia Zilei .

Planul de redirecționare a activelor rusești din UE catre Ucraina, contestat de unele banci

07:55, 22.03.2024 - Mai multe banci occidentale contesta planul Uniunii Europene de a transfera miliarde de euro din dobanzile activelor rusesti inghetate catre Ucraina. Surse anonime din cadrul acestor banci au indicat presei, ca motiv principal, teama de potențiale litigii ulterioare foarte costisitoare. Blocarea activelor…

Bancile din Moldova, verificate daca ofera clienților informații corecte despre credite

21:30, 11.03.2024 - Noul cadru instituțional și tendințele regulatorii in domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare au fost discutat in cadrul unei ședințe comune a conducerii Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) și reprezentanții sectorului bancar. CNPF a anunțat despre inițierea unui control…

Productivitatea angajatilor din domeniul bancar ar putea creste cu ajutorul Inteligentei Artificiale Generative (studiu)

14:00, 10.03.2024 - Inteligenta Artificiala Generativa (AI Gen) ar putea creste productivitatea angajatilor din domeniul bancar, este concluzia unui studiu realizat in peste 150 de institutii bancare, la nivel global, potrivit Agerpres. Potrivit cercetarii Accenture, publicata recent, bancile care adopta si extind in…

Bancile vor fi obligate sa permita 'plati instant' clienților din statele europene, inclusiv in Romania

05:45, 27.02.2024 - Uniunea Europeana a adoptat luni un regulament care va obliga bancile ca, incepand de anul urmator, sa ofere plati instant in toate tarile din Uniunea Europeana la acelasi tarif ca un virament clasic, informeaza AFP, conform Agerpres. Regulamentul privind platile instant va permite consumatorilor…

Tendinte pe piata muncii in 2024: Generative AI va duce procesele de recrutare la un nivel superior

08:25, 25.02.2024 - Generative AI va duce procesele de recrutare, angajare si gestionare a fortei de munca la un nivel superior. Experimentele privind saptamana de lucru de patru zile au inceput inca din 2022, iar la nivel european a inceput deja sa se discute despre cum se

De ce platesc romanii cele mai mari rate bancare din UE. „Bancile imprumuta statul, le doare in cot de restul clienților!”

20:00, 12.02.2024 - Paradoxal, deși bancile romanești sunt cele mai profitabile la nivel european, romanii au cele mai scumpe credite bancare. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, profesorul universitar Bogdan Glavan explica de ce avem cele mai mari rate și cum sunt afectate economia și populația


Ce parere ai despre aceasta stire?