Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţeapă în numele Altex! O nouă înşelătorie a fost scoasă pe piaţă pentru a-i păcăli pe români

Publicat:

O noua inselatorie a fost scoasa pe piata pentru a-i pacali pe romani. Astfel, unii dintre acestia au inceput sa primeasca mesaje telefonice... The post Teapa in numele Altex! O noua inselatorie a fost scoasa pe piata pentru a-i pacali pe romani appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

9 din 10 romani vor sa știe care sunt prețurile de referința pe piața la reparațiile auto și la inchirierea de mașini

12:01, 22.05.2024 - 89% dintre șoferi spun ca ar fi util sa existe date publice privind prețurile de referința la reparațiile auto, arata cel mai recent studiu realizat de IRES la solicitarea UNSAR. Aceasta masura, cu titlu pur informativ, ar aduce un plus de transparența pentru consumatori și ar ajuta și la evitarea practicarii…

Atenție, romani! Schema de inșelatorie care va poate lasa fara bani in conturi

13:30, 19.05.2024 - Escrocii au pus la punct o schema de inșelatorie sofisticata, care vizeaza sa obțina accesul la datele personale și fondurile din conturile bancare ale victimelor lor. Cu un mod de operare ingenios, aceasta metoda reprezinta o amenințare serioasa!

O noua lovitura pentru țaranii romani. ANPC vrea ca fructele și legumele din piața sa aiba etichete ca la supermarket

17:41, 16.05.2024 - Țaranii romani, care vand fructe și legume in piața, ar putea fi obligați sa se conformeze unui nou proiect legislativ, propus de ANPC. Produsele vor trebui sa respecte standardele celor din supermarket și sa fie etichetate.

Tot mai putini pacienti romani au acces la medicamente scumpe

09:41, 09.05.2024 - Piata medicamentelor a crescut ca vanzari, dar a scazut ca volume in primele trei luni din an. Dragos Damian, CEO, Terapia: „Se accentueaza evolutia nesustenabila, tot mai putini pacienti au acces la medicamente mai scumpe“.

Piata imobiliara, intr-o continua schimbare. Bucuresti devine atractiv pentru romani

11:06, 12.04.2024 - Piata imobiliara e intr-o continua schimbare, iar Capitala devine tot mai atractiva in materie de locuinte. Conceptul orasului de 15 minute e in topul preferintelor noilor locatari, care vor sa aiba totul la indemana.

(P) Consumatorii romani continua sa economiseasca bani la imbracaminte și incalțaminte – retailerii ii atrag cu coduri de reduceri in 2024

10:45, 28.03.2024 - Piața voucherelor de reducere a crescut incepand cu 2019 și pana in 2024 cu 35.80%. Aceasta creștere se datoreaza faptului ca nivelul interesului pentru reduceri in randul consumatorilor a ajuns la 88%. Valoarea de piața a acestui segment este estimata la 6.1 miliarde Euro.

Garsoniera scoasa la vanzare, in zona Materna, Turda! Prețul este mai mult decat DECENT! (FOTO)

21:45, 26.03.2024 - Pe piața imobiliara din Turda  a aparut un nou anunț prin care se anunța ca este scoasa la vanzare o garsoniera in zona Materna din Turda, iar prețul este mai mult decat decent. Piața imobiliara din județul Cluj, inclusiv din Turda, a explodat in ultimii ani, iar unele agenții sau unii proprietari ofera…

Marcel Ciolacu, dupa intalnirea cu producatorii romani: "Vrem sa oferim produselor romanești șanse egale pe piața cu produsele de import"

16:35, 19.03.2024 - Autoritațile vor sa ofere produselor romanești șanse egale pe piața cu produsele de import și chiar sa incurajeze vanzarea lor și in alte țari, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu dupa o intalnire cu reprezentanți ai producatorilor și retailerilor au


Ce parere ai despre aceasta stire?