Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Te cunosc de undeva!". Vacanțele juraților și prezentatorilor, între Mangalia și Coasta de Azur

Publicat:

Cu doua excepții: Cosmin Seleși, care a renunțat la vacanța de anul acesta ca sa filmeze, in Grecia, pentru emisiunea "Aventura cu patru stele", din postura de prezentator, și Ozana Barabancea, care a avut o vara plina de concerte, susținute atat vocal, cat și ca dirijor al primei orchestre de femei din Romania, . Unde și-au petrecut vacanțele Alina Pușcaș, , și Aurelian Temișan ne spun chiar ei.

Alina Pușcaș a fost intr-o vacanța de zece zile și , alaturi de soțul ei, medicul stomatolog ,…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariții speciale in a 12-a gala. Ce ținute au purtat

20:05, 04.05.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș au bifat, din nou, apariții speciale in cea de-a 12-a gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Iata cat de bine au aratat jurata și prezentatoarea show-ului.

Domeniul faraonic al lui Mugur Isarescu umilește Franța sau Italia la capitolul spații de cazare

13:35, 30.04.2024 - Unul dintre cei mai influenți oameni din Romania deține o proprietate impresionanta, cum rar s-a vazut in Romania. Cei care au ajuns pe domeniul uriaș au marturisit ca nu au vazut așa ceva nici pe Coasta de Azur sau in zonele de lux ale Toscanei.

Descopera Diversitatea Lumii Cu Agenția Viva Travel Cluj: O Destinație Noua Pentru Fiecare Luna a Anulu

19:20, 20.04.2024 - Vacanțele creeaza cele mai frumoase amintiri, iar vremea contribuie mult la acest aspect. In funcție de vreme iți propun cele mai bune destinații pentru fiecare luna in parte. Ianuarie schi in Alpi sau sejur in Insulele Caraibe Luna ianuarie este ideala pentru o vacanța la schi in Alpi, iar prețurile…

Italia recruteaza lucratori migranți din Liban, Coasta de Fildeș și Etiopia

07:46, 13.04.2024 - Italia urmeaza sa primeasca 300 de lucratori migranți din Liban, Coasta de Fildeș și Etiopia, care nu vor avea statut de refugiați, in cadrul unui proiect pilot condus de Comunitatea Sant'Egidio, o organizație caritabila catolica și un grup de advocacy.

Deși Rafa nu e in cea mai buna forma, Alcaraz viseaza sa joace la dublu cu Nadal la JO de la Paris

13:20, 07.04.2024 - Desi starea de sanatate a lui Rafael Nadal este un motiv de ingrijorare dupa anuntul retragerii sale de la Monte-Carlo, Carlos Alcaraz spera in continuare sa faca echipa de dublu cu el la Jocurile Olimpice de la Paris, din aceasta vara, relateaza L'Equipe, citat de news.ro.

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, ținute fara cusur in cea de-a șasea gala. Ce rochii au purtat

20:05, 23.03.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș s-au pregatit, din nou, pana in cele mai mici detalii de o seara de show incendiar. Vedetele au atras toate privirile in ținutele demne de cea de-a șasea gala.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, obiectiv Paris 2024 cu oprire la Europene: „Nu ne gandim doar la Jocurile Olimpice, incercam sa fim ancorate in prezent”

19:51, 22.03.2024 - Campioanele olimpice de la Tokyo 2020 Simona Radiș și Ancuța Bodnar, medaliate cu aur in proba de dublu vasle, abia revenite din cantonamentul de la Piediluco, vor sa-și apere titlul la Paris. Pana atunci, se vor testa le Europenele din aprilie. Canotorii lotului național au revenit saptamana trecuta,…

Filarmonica ,,Dinu Lipatti,, Satu Mare uita constant de aniversarea patronului sau spiritual

10:15, 19.03.2024 - ,,Din anul 1992 instituția a adoptat numele emblematic ”Dinu Lipatti”, ceea ce a favorizat impunerea ei in conștiința publica din țara și din strainatate,, se specifica pe site-ul oficial al Filarmonicii de stat Dinu Lipatti din Satu Mare . Dinu (Constantin) Lipatti s-a nascut la data de  19 martie…


Ce parere ai despre aceasta stire?