Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

“Te cunosc de undeva!”. Oana Sîrbu “N-am imitat-o. M-am jucat. Nu poți s-o imiți pe Marina Voica”

Publicat:

Sambata, 21 februarie, la “Te cunosc de undeva!”, se va transforma in Marina Voica, o artista cu un șarm special, și va canta piesa “Ce vrei tu, mare albastra?”.

am vazut-o pe scena de la “C-tin Tanase” intai și-ntai, mica fiind, apoi la , la repetițiile cu Petre Geambașu (caruia-i datorez mult din experiența mea de scena) și formația Star 2000. Canta o piesa internaționala greceasca, ceva cu “strunelor… voi sunteți balsamul fiecarui dor…” și batea din tamburina… m-a frapat! O artista complexa, cu o personalitate fascinanta, cu un ritm și…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Pe cine au jucat caștigatorii celei de-a noua ediții a emisiunii

07:30, 14.04.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au fost caștigatorii ediției din 13 aprilie 2024. Cei doi concurenți au obținut cel mai mare punctaj in gala cu numarul noua a sezoului cu numarul 20 Te cunosc de undeva.

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Connect-R și Shift au caștigat gala. Cum au reacționat cand au aflat acest lucru

23:25, 16.03.2024 - Connect-R și Shift au dat lovitura in cadrul galei 5 Te cunosc de undeva! sezonul 20, transformandu-se in legendara trupa britanica The Prodigy și caștigand inimile juraților și ale colegilor lor de emisiune.

Zarug, la un pas sa iși dea demisia de la Antena 1. Ce l-a scos din sarite la „Te cunosc de undeva!”: „Imi venea sa plang”

11:45, 09.03.2024 - Eliza Natanticu și Zarug au fost provocati de un artist coreean la „Te cunosc de undeva!”. S-au pregatit intens pentru momentul din aceasta seara, iar Zarug a fost chiar la un pas sa iși dea demisia de la Antena 1.Cea mai noua gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata in aceasta seara, de la 20:00, la Antena…

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Moment emoționant pe scena emisiunii. Emi și Cuza, in pielea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel. Reacția juraților / VIDEO

22:00, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Emi și Cuza, asta pentru ca au avut de pregatit un moment cu totul special, dar in același timp. S-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Ce a pațit Pepe pe scena la un concert. Prezentatorul Te cunosc de undeva a trecut prin momente greu de imaginat / VIDEO

22:55, 20.02.2024 - Ce a pațit Pepe pe scena, fix in mijlocul unui concert. Artistul ne-a dezvalui momentele delicate prin care a trecut, dar si cum le-a facut fața. Cantarețul face declarații exclusive despre peripețiile prin care a trecut.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Bebe Rexha și J Balvin, pe scena emisiunii. Barbara și Bella au intrat perfect in pielea personajelor: „Sunteți frumoase și talentate...” / VIDEO

22:10, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Barbara și Bella fac echipa. In ediția din aceasta seara, cele doua concurente s-au transformat in Bebe Rexha și J Balvin. Cum au comentat jurații prestația lor artistica.

Barbara si Bella, momente amuzante la Te cunosc de undeva!: „Colegii ne spun ca avem nevoie de subtitrare!”

22:50, 06.02.2024 - Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artisti care au acceptat provocarea de a participa


Ce parere ai despre aceasta stire?