Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taylor Swift a strălucit alături de Îngerii Victoria's Secret la defilarea din Londra

Publicat:

a participat la show-ul anual organizat de cei de la "Victoria's Secret" printr-un minirecital care a inclus si deja celebrele ei piesele muzicale "" si 'Style". Pentru fiecare melodie prezentata, ea a schimbat vestimentatia, reusind in acest fel sa faca fata cu brio modelelor de pe podium care au oferit un spectacol de culoare si senzualitate.

Citeste continuarea materialului si vezi galeria foto AICI

 

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Taylor Swift isi lanseaza la Paris turneul triumfal in Europa

13:45, 07.05.2024 - Megastarul american Taylor Swift da startul turneului sau record in Europa, joi, la Paris, concertele din capitala Frantei fiind urmate de reprezentantii la Lyon, Madrid, Londra si Munchen, transmite marti AFP, potrivit Agerpres.

Taylor Swift iși aduce turneul fenomen „The Eras Tour” in Europa / Țarile in care va canta

13:30, 07.05.2024 - ​Megastarul american Taylor Swift da startul turneului sau record in Europa, joi, la Paris, concertele din capitala Frantei fiind urmate de reprezentantii la Lyon, Madrid, Londra si Munchen, transmite marti agenția AFP, citata de Agerpres.

Fanii lui Taylor Swift au luat cu asalt un bar din Londra, din cauza ca numele acestuia apare pe noul album al cantareței

22:00, 22.04.2024 - Fanii cantaretei Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, dupa ce localul a fost mentionat in noul album al cantaretei americane, ”The Tortured Poet’s Department”, relateaza Reuters.

Un pub din Londra, menționat de Taylor Swift pe noul album, este sufocat de fanii artistei

21:21, 22.04.2024 - Pubul Cainele Negru din Vauxhall (The Black Dog in Vauxhall) a cunoscut un succes neașteptat dupa ce a fost menționat pe ultimul album al artistei Taylor Swift. Fanii cantareței se ingramadesc in pubul din Londra și incearca sa cumpere suverniruri.

Miley Cyrus a dat lovitura

18:45, 26.02.2024 - Hitul „Flowers” al cantaretei Miley Cyrus a fost desemnat luni cantecul cu cele mai mari vanzari in anul 2023, o performanta reusita pentru prima data de artista americana in acest clasament anual intocmit de Federatia Internationala a Industriei Fonografice (IFPI), informeaza Reuters. Acest cantec…

Street style la London Fashion Week. Ce ținute au atras atenția

10:25, 21.02.2024 - Street style la London Fashion Week. Ce ținute au atras atenția Londra este, in aceasta perioada, capitala internaționala a modei. Locul in care marii designeri iși prezinta cele mai noi colecții. Bloggerițele, fashionistele și influencerii care au participat la cele mai importante fashion show-uri…


Ce parere ai despre aceasta stire?