Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taylor Swift a împlinit 32 de ani. Cum și-a sărbătorit cântăreața ziua de naștere anul acesta / FOTO

Publicat:

și-a sarbatorit ziua de naștere alaturi de cei mai buni prieteni. Celebra cantareața a implinit 32 de ani și nu a vrut sa fie singura sarbatorita de la petrecere. Prietena ei, , a fost sarbatorita in aceeași zi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițiștii au incercat sa o aresteze pe Nicki Minaj in Amsterdam! Celebra cantareața ar fi fost prinsa cu droguri in aeroport: ”Au spus ca au gasit...” / VIDEO

20:35, 25.05.2024 - Informații de ultima ora in showbiz-ul internațional! Nicki Minaj ar fi dat de probleme mari in Amsterdam, iar polițiștii au incercat sa o aresteze! Celebra cantareața ar fi fost prinsa cu droguri asupra ei. Iata reacția tranșanta a lui Nicki Minaj!

Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit 22 de ani / FOTO

13:40, 10.05.2024 - Este zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc și asta pentru ca Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit frumoasa varsta de 22 de ani. Iata cum petrece artista aceasta zi speciala, dar și ce fotografii a publicat pe rețelele de socializare!

Andreea Balan, urare superba pentru Petrișor Ruge, cu ocazia zilei de naștere. Dansatorul a implinit 37 de ani

15:45, 10.04.2024 - Andreea Balan nu a lasat sa treaca ziua lui Petrișor Ruge, bunul ei prieten și dansator, fara sa ii transmita un mesaj special și pe rețelele de socializare. Iata ce urare emoționanta i-a facut!

Taylor Swift a devenit miliardara

13:45, 03.04.2024 - Cantareata americana Taylor Swift se numara printre cei 256 de noi miliardari ai lumii intr-un „an uimitor” pentru oamenii bogati, potrivit celui mai recent clasament al averilor celebritatilor din lume publicat marti de revista Forbes și citat de News.ro.

Mirela Vaida, sarbatorita și pe scena Teatrului „Constantin Tanase”, de ziua ei de naștere. Surpriza pe care au pus-o la cale colegii, impreuna cu Adrian Enache / FOTO

11:25, 19.03.2024 - Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua sambata, pe 16 martie. Prezentatoarea de la Acces Direct a implinit 42 de ani, iar colegii au sarbatorit-o in avans vineri. Nici echipa de la Teatrul „Constantin Tanase” nu au uitat de acest moment.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Antonia, imagine rara alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața cu ocazia zilei de 8 Martie / FOTO

18:21, 08.03.2024 - Antonia a postat o imagine emoționanta alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața pe o rețea de socializare. Mesajul pe care l-a transmis cunoscuta artista pentru femeia care i-a dat viața cu ocazia zilei de 8 Martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?