Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl lui Neymar, furios după accidentarea suferită de fiul său: Avem nevoie de VAR?

Publicat:

"Pana cand? Am vorbit atat de mult despre asta, am subliniat atat de mult acest exces de violenta! De ce nu opresti de la inceput, la primul, de ce sa astepti 7, 8, 9 faulturi? Pana cand? Trebuie sa ne uitam la VAR pentru a vedea ca aceasta este o eliminare? Avem nevoie de VAR pentru a vedea o interventie atat de violenta? Trebuie cineva sa fie ranit pentru a actiona cu onestitate? Nu luam masurile necesare pe tot parcursul meciului, timp &ici (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arbitrul partidei Dinamo – Poli Iași, reacție dupa accidentarea grava suferita de Luca Mihai

21:40, 15.04.2024 - Meciul dintre Dinamo și Poli Iași, scor 1-0, va ramane in amintirea microbiștilor pentru accidentarea grava a lui Luca Mihai, dupa un fault comis de Josue Homawoo, care a primit doar cartonașul galben.

Reacția președintelui CCA dupa accidentarea horror suferita de Luca Mihai

19:00, 15.04.2024 - Dupa grava accidentare suferita de internaționalul roman de tineret Luca Mihai in partida Dinamo – Politehnica Iași (1-0), ca urmare a unei intrari „criminale” a fundașului dinamovist Homawoo, sancționata de arbitrul Ovidiu Hațegan cu un simplu cartonaș galben, președintele CCA, Kyros Vassaras, a avut…

FRF, gest neașteptat dupa accidentarea grava suferita de Luca Mihai in meciul dintre Dinamo și Poli Iași

13:50, 15.04.2024 - Duelul din etapa cu numarul 4 a play-out-ului SuperLigii Romaniei, dintre Dinamo și Poli Iași (1-0), a fost umbrit de accidentarea grava a fotbalistului Luca Mihai, care a fost transportat de urgența la spital dupa ce a fost lovit de Josue Homawoo.

La un an de la accidentarea sa grava, Sergio Rico e pe cale sa revina la antrenament

14:46, 12.04.2024 - Dupa ce a suferit un grav accident de calarie, in mai 2023, și a fost plasat in coma, fotbalistul Sergio Rico, de la PSG, ar putea reveni in curand pe teren. Potrivit RMC Sport, portarul rezerva al lui PSG a primit unda verde din partea medicilor sai, potrivit mediafax.ro

Carlos Alcaraz, noutați despre accidentarea suferita la ATP Rio de Janeiro

10:50, 22.02.2024 - Carlos Alcaraz s-a accidentat la glezna in primul game al partidei cu Thiago Monteiro (turul intai de la ATP Rio de Janeiro), iar fostul lider ATP a anunțat pe Instagram cand va putea reveni pe terenul de tenis.

Mara Calista, deputat PNL: „Comisia speciala parlamentara pentru combaterea traficului de persoane și-a inceput oficial activitatea”

11:45, 15.02.2024 - Comisia speciala parlamentara pentru combaterea traficului de persoane, din care fac parte, și-a inceput oficial activitatea. Am avut o prima ședința, in cadrul careia am avut un dialog constructiv și aplicat. Și nu este un efort izolat. Recent, președinția belgiana și Parlamentul European au convenit…

S-a produs o erupție solara extrem de violenta. Consecințele apar zilele urmatoare

12:40, 10.02.2024 - Una dintre cele mai violente eruptii solare din ultimii ani a avut loc vineri, a anuntat NASA, agentia spatiala americana. Aceasta eruptie este clasificata ca fiind o eruptie X3.3. Clasa X denota cele mai intense eruptii.Este o lumina ultravioleta extrema, care evidentiaza materialul extrem de fierbinte…

Detalii despre accidentarea la glezna suferita de Kylian Mbappe

21:25, 08.02.2024 - Primele examinari privind accidentarea lui Kylian Mbappe, lovit la glezna in timpul meciului lui PSG cu Brest (3-1) din optimile Cupei Frantei, nu indica leziuni grave, a declarat joi, pentru AFP, o sursa apropiata gruparii pariziene.


Ce parere ai despre aceasta stire?