Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl lui Britney Spears a fost înlăturat din rolul de tutore al averii cântăreţei

Publicat:

James ”Jamie” Spears, tatal lui , a fost inlaturat din rolul de tutore al averii cantaretei, a decis un judecator din , informeaza News.ro.

de la a districtului a hotarat miercuri ca tatal lui sa fie suspendat ca tutore, o modificare pe care cantareata a cerut-o in urma cu un an si care o va aduce pe calea libertatii pentru prima data din 2008, potrivit avocatului ei.

a depus luna trecuta cererea de dizolvare a tutelei, dupa ce fiica lui a solicitat sa fie inlocuit cu un…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Britney Spears si tatal sau au ingropat securea razboiului, dupa ani de zile de scandaluri

17:30, 28.04.2024 - Cantareata pop americana Britney Spears si tatal ei, Jamie Spears, au pus in sfarsșit capat unei batalii juridice acerbe, la aproximativ doi ani si jumatate dupa ce artista a fost eliberata de sub tutela parintelui ei, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Firme Constanta: CL Cernavoda preia rolul de asociat unic in Utilitati Publice-Gospodaria Comunala SRL

20:55, 22.04.2024 - Cu voturile unanim exprimate ale celor cinci membrii asociati, societatea Utilitati Publice Gospodaria Comunala SRL a adoptat o hotarare in cadrul unei adunari generale extraordinare desfasurate in data de 7 februarie 2024.Deciziile adunarii generale extraordinare au inclus retragerea a patru comune…

Rolul crucial pe care il joaca Romania in razboiul din Orientul Mijlociu: țara noastra a devenit nodul de legatura

12:50, 15.04.2024 - Prin Romania trec transporturile strategice spre Ucraina iar teritoriul țarii se afla in spațiul care face legatura dintre cele doua conflicte, cel din Orientul Mijlociu și cel ruso-ucrainean, informeaza DW.com.

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Dezvaluire rușinoasa despre actorul Brad Pitt

18:05, 05.04.2024 - Brad Pitt ar fi batut-o de mai multe ori pe Angelina Jolie. Avocații Angelinei Jolie au susținut ca fostul ei soț, Brad Pitt, a fost abuziv fizic fața de ea inainte de un incident cu avionul din 2016, care a culminat cu divorțul, relateaza The Independent .. Fostul cuplu are si acum o disputa legala…

Son Heung-min isi indeplineste bine rolul de capitan al lui Tottenham, spune antrenorul Postecoglou

19:55, 01.04.2024 - Capitanul echipei Tottenham Hotspur, Son Heung-min, a devenit un lider natural dupa plecari importante de la clubul din Premier League si a oferit constant evolutii bune in acest sezon, a declarat luni antrenorul Ange Postecoglou, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Son, cel mai bun marcator al lui…

Singapore minimalizeaza cuantumul si rolul subventiei acordate cantaretei Taylor Swift

12:10, 04.03.2024 - Autoritatile din Singapore au minimalizat luni rolul si cuantumul subventiei acordate cantaretei Taylor Swift pentru a sustine in regim de exclusivitate mai multe concerte in acest oras-stat din Asia de Sud-Est, in contextul in care anumite companii mass-media au evocat o suma de cateva milioane de…


Ce parere ai despre aceasta stire?