Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Târg educațional pentru viitorii studenți buzoieni

Publicat:

Maine, la centrul universitar , de langa , va avea loc un targ educațional al ofertelor prezentate de UniversitateaDunarea de Jos” din Galați. Evenimentul se va desfașura intre orele 10:00 – 16:00, cu sprijinul . La targul educațional, in cadrul caruia vor fi prezentate cele 14 facultați ale universitații din Galați, sunt așteptați sa participe aproape o mie de elevi buzoieni, din clasele a XI-a și a XII-a. 

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Galați: Peste 200 de studenti au participat la evenimentul organizat de Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania

18:50, 29.03.2024 - Peste 200 de studenti au participat azi la evenimentul organizat de Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania, in parteneriat cu Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati. Au participat europarlamentarii Maria Grapini, Ramona Strugariu si Siegfried Muresan. Dezbaterea a fost moderata de…

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului

13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?