Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânără din Craiova, moartă într-un accident în Italia

Publicat:

O tanara de 25 de ani, din Craiova a murit in noaptea de luni spre marti intr-un accident rutier, pe un drum din zona (Bologna), dupa ce mașina sa, un bolid , a lovit cu putere un zid de susținere a pamantului de pe marginea strazii. avea 25 de ani și a plecat in Italia in urma cu o luna, impreuna cu varul ei, Robert, de 19 ani. Ea spera din tot sufletul ca-si va face un rost in viata muncind in strainatate. Din pacare, tanara si-a gasit sfarsitul in noaptea de luni spre marti, intr-un groaznic accident rutier. 1 de 4 Fata venea din Craiova, impreuna cu…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar de 21 de ani a murit chiar de ziua lui, intr-un accident. Tragedie fara margini de Florii

16:01, 28.04.2024 - Tanarul de 21 de ani a mers in club cu prietenii ca sa-și serbeze ziua de nume. Dupa ce s-a distrat ore in șir pe ringul de dans și a consumat mai multe pahare de alcool, Florin s-a urcat la volanul mașinii și a plecat spre casa. Pe drum, a pierdut controlul direcției și a intrat cu viteza intr-un stalp.…

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .


Ce parere ai despre aceasta stire?