Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Take That, Lionel Richie, Katy Perry şi Andrea Bocelli, între artiştii care vor cânta la concertul dedicat încoronării regelui Charles al III-lea

Publicat:

, si se vor numara printre artistii care vor canta la concertul dedicat incoronarii regelui Charles, alaturi de cantaretii de opera si , a anuntat BBC. si compozitorul si producatorul de soul vor urca, de asemenea, pe scena din incinta duminica, 7 mai.

Ei fac parte dintr-un line-up care va aduna la eveniment a 20.000 de persoane si invitati, show care va fi difuzat si pe BBC One, BBC iPlayer, BBC Radio 2 si BBC Sounds, scrie news.ro.

CITESTE SI BREAKING NEWS Nebunie

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planurile de inmormantare ale regelui Charles, actualizate in mod regulat dupa ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este intr-adevar foarte bolnav..." 

14:36, 26.04.2024 - Presa din Marea Britanie scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

Printul Harry despre cancerul regelui Charles al III-lea: „Orice boala uneste familiile”

16:40, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Diagnosticul socant al regelui Charles al III-lea, pe prima pagina a ziarelor britanice: „Soarta familiei regale s-a schimbat”

13:10, 06.02.2024 - "Am cancer", "Socul cancerului" si "Regele are cancer": portretul regelui Charles al III-lea a fost tiparit marti pe primele pagini ale tuturor ziarelor britanice, semn al socului provocat de anuntul privind boala cu care a fost diagnosticat monarhul in varsta de 75 de ani, informeaza AFP.

Prințul William ar urma sa acopere o parte din indatoririle regelui Charles, care face tratament pentru cancer

12:55, 06.02.2024 - William, prințul de Wales, ar urma sa intervina pentru a indeplini unele indatoriri in numele tatalui sau, regele Charles, in condițiile in care monarhul in varsta de 75 de ani urmeaza un tratament pentru cancer, relateaza PA Media, citata de The Guardian.

Rishi Sunak e optimist: Cancerul regelui Charles al III-lea „a fost detectat la timp”

11:56, 06.02.2024 - Cancerul regelui Charles al III-lea „a fost detectat la timp”, a spus marti prim-ministrul britanic, Rishi Sunak, care s-a declarat optimist in privinta evolutiei medicale a regelui. El a adaugat ca va ramane in stransa legatura cu monarhul pentru a gestiona chestiunile administrative ale tarii, relateaza…

Președintele francez Emmanuel Macron i-a urat insanatosire grabnica regelui Charles al III-lea

06:05, 06.02.2024 - Președintele Franței i-a trimis salutari luni regelui Charles al III-lea, bolnav de cancer, urandu-i in engleza „insanatosire grabnica”, intr-un mesaj pe postat pe reteaua de socializare X

Reacții la diagnosticul de cancer al lui Charles. Prințul Harry vine la Londra. Mesajul premierului britanic pentru rege

22:10, 05.02.2024 - Vestea diagnosticarii regelui Charles al III-lea cu cancer a provocat rapid o avalanșa de reacții din partea oficialilor britanici, politicienilor sau familiei. Toți șefii de guvern ai țarilor din cadrul Regatului i-au urat insanatoșire rapida suveranului, iar prințul Harry, fiul cel mic al regelui…


Ce parere ai despre aceasta stire?