Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rishi Sunak e optimist: Cancerul regelui Charles al III-lea „a fost detectat la timp”

Publicat:
Rishi Sunak e optimist: Cancerul regelui Charles al III-lea „a fost detectat la timp”

Cancerul regelui Charles al III-lea „a fost detectat la timp”, a spus marti prim-ministrul britanic, , care s-a declarat optimist in privinta evolutiei medicale a regelui. El a adaugat ca va ramane in stransa legatura cu monarhul pentru a gestiona chestiunile administrative ale tarii, relateaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Portretul regelui Charles al III-lea va aparea pe bancnote din Regatul Unit incepand din luna iunie

13:55, 21.02.2024 - Bancnote cu portretul regelui Charles al III-lea vor intra in circulatie in Regatul Unit incepand din data de 5 iunie, a anuntat Banca Angliei miercuri, la mai mult de un an dupa ce a dezvaluit designul acestora.

Printul Harry despre cancerul regelui Charles al III-lea: „Orice boala uneste familiile”

16:40, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Prințul William, primul mesaj public dupa diagnosticul de cancer al regelui Charles: „Ultimele saptamani au avut un accent mai degraba «medical»”

08:25, 08.02.2024 - Prințul moștenitor William, care a revenit miercuri in serviciul public dupa operatia suferita de soția sa și dupa vestea ca tatal sau a fost diagnosticat cu cancer, și-a exprimat recunoștința pentru „mesajele amabile de susținere pentru Catherine și pentru tatal meu”, transmite BBC.„As dori sa profit…

Prim-ministrul britanic: Cancerul regelui Charles al III-lea „a fost detectat la timp”

15:26, 06.02.2024 - Cancerul regelui Charles al III-lea „a fost detectat la timp”, a spus marti prim-ministrul britanic, Rishi Sunak. Acesta s-a declarat optimist in privinta evolutiei medicale a regelui. El a adaugat ca va ramane in stransa legatura cu monarhul pentru a gestiona chestiunile administrative ale tarii, relateaza…

Diagnosticul socant al regelui Charles al III-lea, pe prima pagina a ziarelor britanice: „Soarta familiei regale s-a schimbat”

13:10, 06.02.2024 - "Am cancer", "Socul cancerului" si "Regele are cancer": portretul regelui Charles al III-lea a fost tiparit marti pe primele pagini ale tuturor ziarelor britanice, semn al socului provocat de anuntul privind boala cu care a fost diagnosticat monarhul in varsta de 75 de ani, informeaza AFP.

Prințul William ar urma sa acopere o parte din indatoririle regelui Charles, care face tratament pentru cancer

12:55, 06.02.2024 - William, prințul de Wales, ar urma sa intervina pentru a indeplini unele indatoriri in numele tatalui sau, regele Charles, in condițiile in care monarhul in varsta de 75 de ani urmeaza un tratament pentru cancer, relateaza PA Media, citata de The Guardian.

Presedintele Iohannis: Ii dorim regelui Charles al III-lea o recuperare completa

11:15, 06.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis marti regelui Charles al III-lea, bolnav de cancer, recuperare completa. „Gandurile noastre se indreapta catre Majestatea Sa Regele Charles al III-lea si familia regala, precum si catre poporul Regatului Unit in aceste momente dificile. Ii dorim Majestatii Sale…

Ce i-a transmis Emmanuel Macron regelui Charles, dupa aflarea veștii ca sufera de cancer

07:10, 06.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron i-a trimis salutari luni seara regelui Charles al III-lea, bolnav de cancer, urandu-i in engleza "insanatosire grabnica", intr-un mesaj pe reteaua de socializare X, informeaza AFP, citat de Agerpres."Gandurile noastre se indreapta catre poporul britanic", a adaugat…


Ce parere ai despre aceasta stire?