Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Svetlana Aleksievici: „Războiul nu are chip de femeie”

Publicat:

nu va ajunge niciodata sa-și dezvaluie intreaga grozavie. In spatele faptelor de arme, al atrocitaților și al crimelor monstruoase comise impotriva civililor se ascunde o alta realitate. Aceea a miilor de femei sovietice trimise pe front impotriva inamicului nazist. ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație: UE contreaza SUA in razboiul economic desfașurat impotriva Chinei

14:16, 17.05.2024 - Uniunea Europeana trebuie sa evite o decuplare daunatoare de comertul global, in timp ce analizeaza impunerea de tarife pentru vehiculele electrice chinezesti si alte bunuri, a declarat miercuri comisarul pentru economie al blocului, Paolo Gentiloni, transmite CNBC.

Bruiajul electronic rus impotriva armelor americane in Ucraina arata SUA cum sa se pregateasca pentru potențiale conflicte viitoare

11:55, 11.05.2024 - Razboiul electronic rusesc a creat probleme pentru anumite arme de precizie americane pe campul de lupta din Ucraina, dar in același timp Moscova și-a expus strategia, indicand SUA de ce au nevoie in cazul unor potențiale lupte viitoare, relateza Business Insider.

Jens Stoltenberg: „ Nu este prea tarziu ca Ucraina sa castige” in razboiul impotriva Rusiei

22:55, 25.04.2024 - „ Nu este prea tarziu ca Ucraina sa castige” in razboiul impotriva Rusiei, cu conditia ca Occidentul sa-si respecte promisiunile de a-i furniza mai multe arme, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, relateaza AFP, preluat de agerpres.ro. “In ultimele luni, aliatii NATO nu au oferit…

Rusia se opune, prin veto, unei Rezoluții vitale la ONU impotriva utilizarii armelor nucleare in spațiu, in „razboiul stelelor”

15:16, 25.04.2024 - Daca pentru țarile mici, mai nevolnice și ca atare total dependente, condiția de supraviețuire o reprezinta achiziționarea de material militar din arsenalele mai vechilor sau mai noilor protectori, cu totul altele sunt regulile dupa care joaca cei puternici.

Contribuția Chinei la razboiul Rusiei impotriva Ucrainei

15:16, 14.04.2024 - China a crescut vanzarile catre Rusia de mașini-unelte, microelectronice și alte tehnologii pe care Moscova le folosește, la randul sau, pentru a produce rachete, tancuri, avioane și alte arme pentru a fi folosite in razboiul sau impotriva Ucrainei , potrivit serviciilor secrete americane.

A inceput razboiul dintre Oana Radu și fostul soț. Ce s-a intamplat la primul termen al procesului deschis de cantareata impotriva lui Catalin Dobrescu.

09:55, 09.04.2024 - Dupa ce a anunțat ca a divorțat de fostul soț, Oana Radu i-a deschis lui Catalin Dobrescu trei procese, unul ce are ca obiect partajul de bunuri, altul sechestrul judiciar, iar cel de-al treilea pentru excluderea asociatului. Razboiul in instanța a inceput, iar ieri a avut loc primul termen.

Sesizare la CNA impotriva CSA Steaua: „E o denumire falsa”

14:06, 08.04.2024 - Razboiul dintre FCSB și CSA Steaua continua nu doar in instanța, ci și la televiziuni. Recent, Consiliul Național al Audiovizualului a fost sesizata, cerandu-se interzicerea folosirii sintagmei „București” langa denumirea CSA Steaua. Dupa ca CNA a interzis ca la TV sa se foloseasca denumirea „Steaua”…

Bloomberg: Investitorii vor sa finanțeze razboiul impotriva lui Putin

15:46, 11.03.2024 - Investitorii in obligațiuni ii indeamna pe liderii Uniunii Europene sa nu se certe, ci sa iși uneasca forțele in ceea ce privește cheltuielile de aparare și sa faca programul de emisie de obligațiuni permanent.


Ce parere ai despre aceasta stire?