Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surse. Frații Tate, reținuți din nou, de această dată în baza unor mandate europene de arestare

Publicat:
Surse. Frații Tate, reținuți din nou, de această dată în baza unor mandate europene de arestare

Situația fraților Andrew si revine in prim-plan. Sunt informații aflate deocamdata doar pe surse. Frații Tate ar fi fost reținuți din nou, in baza unor mandate europene de arestare, emise de catre , potrivit unor surse citate de Antena 3. Ridicați de polițiști luni seara Conform surselor, frații Tate au fost ridicați […] The post Surse. Frații Tate, reținuți din nou, de aceasta data in baza unor mandate europene de arestare first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frații Tate, din nou dupa gratii! Andrew și Tristan Tate, reținuți la solicitarea autoritaților din Marea Britanie

13:15, 12.03.2024 - Frații Tate se afla din nou in arest. Ei au fost reținuți la solicitarea autoritaților din Marea Britanie.  Cei doi au fost ridicați de polițiști, seara trecuta, din Ilfov. Potrivit unor surse judiciare, polițiștii ilfoveni au pus in executare un mandat european de arestare emis de autoritațile Regatului…

Andrew și Tristan Tate au fost din nou reținuți! Autoritațile din Marea Britanie au emis mandate europene de arestare

11:15, 12.03.2024 - Frații Tate au fost ridicați de poliție luni noapte din cauza unui mandat de arestare emis de autoritațile din Marea Britanie. Iata pentru ce sunt acuzați Andrew și Tristan Tate de aceasta data.

Frații Tate, reținuți din nou in baza unor mandate europene de arestare. Ce spune avocatul milionarilor despre acuzatiile aduse

10:51, 12.03.2024 - Dupa ce reușeau sa convinga magistrații anul trecut, in luna mai, fiind puși sub arest la domiciliu, anul 2024 se pare ca nu a inceput bine penrtu frații Tate. Conform unor surse dintr-o noua ancheta, frații Tate au fost reținuți din nou in baza unor mandate europene de arestare.


Ce parere ai despre aceasta stire?