Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sun Plaza ar putea intra pentru al doilea an consecutiv în Cartea Recordurilor

Publicat:

ar putea intra pentru a doua oara in , maine seara, de la ora 19:00, moment in care va fi aprinsa o instalatie cu lumini. Astfel, centrul comercial din sudul Capitalei va pastra traditia initiata in 2010, cand o instalatie de lumini de Craciun cu 449.658 de beculete i-a asigurat locul in anuarul .

Astfel, joi, de la ora 19.00, primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, impreuna cu reprezentantii centrului comercial, vor aprinde luminile de Craciun.

Pregatirile pentru cel de-al doilea

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Firea așteapta ca Piedone sa se retraga din cursa pentru Capitala: A spus ca nu candideaza daca candidez eu

22:30, 26.04.2024 - Candidatul PSD la functia de primar al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri seara, la Digi24, ca „ar fi o normalitate” retragerea din cursa electorala a lui Cristian Popescu Piedone. „Sa faca ce a spus la inceput, așa a afirmat: 'daca Gabi candideaza, eu nu candidez'”, mai spune Firea. 

Piedone, decizie de ultima ora privind retragerea candidaturii: Raspuns ferm pentru Firea și Ciolacu

16:00, 24.04.2024 - Cristian Popescu Piedone are un  raspuns tranșant pentru Marcel Ciolacu, dupa ce acesta i-a tot cerut sa se retraga din cursa electorala pentru Primaria Generala a Capitalei, dupa ce Gabriela Firea a fost anunțata candidata PSD.

Nicușor Dan: „Domnul Piedone este un interlop”/ Piedone: „Ma pot vota interlopi, dar nu sunt asociat cu ei”

17:50, 21.04.2024 - Batalia pentru București trece la un nou nivel - cel al provocarilor și ironiilor intre candidați. Primul inscris la linia de start a fost Cristian Popescu Piedone, care nu a venit cu mana goala, ci a adus tricouri și pungi cu mesaje ironice. Vizat a fost Nicușor Dan, care a ales sa contraatace in mediul…

Nicolae Ciuca: „S-a mentinut decizia ca doctorul Cirstoiu sa fie candidatul coalitiei”

15:05, 16.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marti ca in acest moment, la nivelul coalitiei s-a mentinut decizia ca doctorul Catalin Cirstoiu sa fie candidatul coalitiei si luni sa isi depuna caniddatura la Biroul Electoral Municipal. Acesta a menționat ca Piedone nu este nici membru PSD, nici membru…

VIDEO Cirstoiu, catre membrii PSD București: 'N-am venit sa va dau cu usturoi pe la tample'

19:36, 09.04.2024 - Candidatul susținut de PSD și PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, medicul Catalin Cirstoiu, a declarat marți, la conferința de alegeri a PSD București, ca nu a venit nici cu icoane, nici cu roaba, nici cu usturoi, aluzie la campania contracandidatului sau Cristian Popescu Piedone.

Piedone arata cu degetul catre PMB, care nu-i da avize sa taie pomii uscați: ”Cine raspunde daca se intampla ceva?!

00:36, 03.04.2024 - Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost prezent in aceasta seara alaturi de echipele de intervenție ale primariei pe strazile Capitalei, unde din cauza vantului puternic mai mulți copaci s-au prabușit peste mașini și casele oamenilor. Piedone a luat primele masuri pentru a-i ajuta pe…

Sondajul care il da pe Piedone caștigator detașat in Capitala, cu 44 la suta dintre voturi. Cum este cotat candidatul Coaliției

21:45, 25.03.2024 - Cristian Popescu Piedone, actualul edil al Sectorului 5, ar ieși invingator in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, in cazul in care alegerile ar urma sa se desfașoare duminica viitoare, conform unui sondaj de opinie comandat de Digi24 și realizat de Avangarde.

Negoița, fața in fața cu Cirstoiu, dupa ce a spus ca Piedone „e cel mai bun”: Simt ca nu-s facut pentru politica

15:35, 20.03.2024 - Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a explicat, miercuri, la Parlament, cu ocazia prezentarii candidatului comun al coalitiei pentru Primaria Generala a Capitalei, medicul Catalin Cirstoiu, declaratia sa privind abilitatile administrative ale lui Cristian Popescu Piedone.


Ce parere ai despre aceasta stire?