Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suferă de poliartrită, dar dansează ca şi cum boala nu ar exista: „Au fost momente în care nu puteam deschide un capac de suc!”

Publicat:

Atunci cand spui spui spectacol, arta, pasiune, emotie, energie, multa voie buna, dar si povesti de viata incredibile, de cele mai multe ori ascunse cu orice pret de concurenti.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celine Dion, despre lupta cu boala ingrozitoare de care sufera: „Abia puteam sa merg și imi lipsea foarte mult sa traiesc”

17:30, 11.06.2024 - Celine Dion a dezvaluit intr-un interviu emoționant pentru People ca fiii sunt cei care i-au fost alaturi in momentele cele mai dificile și au ajutat-o sa fie puternica și sa lupte impotriva bolii autoimune de care artista sufera.

Top 4 zodii care știu sa ascunda tristețea. Nu vor arata niciodata cat de mult sufera

11:16, 04.06.2024 -   Puternice, tenace sau pur și simplu rezistente la durere, unele zodii reușesc bine sa ascunda tristețea și nu vei știi niciodata cat de mult sufera cand trec prin momente foarte grele. Zodia Capricorn controleaza durerea cu munca Capricornii sunt recunoscuți pentru stoicismul și rezistența lor. Cand…

Celine Dion, in lacrimi: Daca nu pot merge, ma voi tari. 10 ani a cautat un diagnostic pentru boala rara de care sufera

06:21, 25.05.2024 - Celine Dion știa ca ceva nu era in regula cu corpul ei de mai bine de un deceniu, inainte de a primi un diagnostic. Artista detaliaza primele simptome ale sindromului pe care l-a respins timp de peste 10 ani.

Arabia Saudita a anunțat de ce boala sufera regele Salman

00:21, 20.05.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite va fi supus unui program de tratament la Palatul Al Salam din Jeddah pentru o inflamatie pulmonara, a anuntat duminica agentia de presa de stat, la cateva ore dupa ce monarhul a fost supus unor teste medicale.

De ce boala suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, dupa o lupta grea: „Un copil așa bun...”

23:30, 29.04.2024 - Momente de coșmar pentru familia lui Tzanca Uraganu. Nepotul celebrului manelist a murit la 8 ani. Toata lumea spera la o minune... insa baiețelul a pierdut lupta cu viața. De ce boala suferea Lucas.

Cardiomiopatia, boala de care sufera aproape 30% din populație. Cum e diagnosticata și ce facem pentru a o preveni

15:40, 09.04.2024 - In cadrul Conferinței Pompeaza Viața #CardiomiopatiaConteaza, oraganizata de trustul de presa DC Media Group, in colaborare cu Societatea Romana de Cardiologie și Fundația Romana a Inimii, s-au pus in prim-plan bolile cardiovasculare, dar și afecțiuni precum cardiomiopatia. Cardiomiopatiile, o categorie…

Alegerile de duminica i-au aratat presedintelui Erdogan de ce anume sufera partidul sau: „Boala arogantei”

20:50, 03.04.2024 - Dupa esecul inregistrat la alegerile locale de duminica, presedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a reprosat colegilor din Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP) ca s-au indepartat de oamenii de rand.

'Mi-a zis ca dupa operație voi sta doar cu scutece! Nu puteam accepta'

09:40, 28.03.2024 - Senzația de a urina des, jet urinar slab și intrerupt, dureri sau usturimi, prezența sangelui in urina sau sperma, disfuncția erectila sunt doar cateva dintre semnele și simptomele care pot indica apariția unui cancer de prostata. Boala are o evoluție lenta in stadiile incipiente și uneori poate…


Ce parere ai despre aceasta stire?