Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sucul natural pentru curățarea arterelor. Iată cât de simplu se prepară!

Publicat:

Sucul natural din kiwi, pere și spanac, furnizeaza organismului nutrienții necesari pentru menținerea în parametrii normali ai tensiunii arteriale, prevenind astfel hipertensiunea. Iata cât de simplu se prepara!

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Amestecul care ajuta la curatarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural

15:20, 21.04.2024 - Exista un amestec din doua ingrediente care ajuta la curațarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural pentru aceste probleme. Iata ce a declarat bioenergoterapeuta!

Secretul coreenilor pentru curațarea rapida a usturoiului. Așa e mult mai simplu

13:31, 13.03.2024 - Usturoiul este un ingredient esențial care da un gust cu adevarat delicios mancarurilor. Rareori ne lipsește din camara cu bunatați. Curațarea lui poate fi, in unele cazuri, un coșmar pentru gospodine. Coreenii au un mod de a-l curața pe care trebuie sa-l incercați. Modalitatea ingenioasa de a curața…

Patrunjelul, aliatul natural impotriva toxinelor și protector al sanatații inimii

11:00, 07.03.2024 - Patrunjelul a devenit subiectul atenției specialiștilor in domeniul sanatații datorita calitaților sale remarcabile in detoxifierea organismului și imbunatațirea starii generale de sanatate.

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic doua linguri de suc de urzici: antidot natural recunoscut de medici 

10:00, 22.02.2024 - Urzicile sunt pline de vitamine printre care A, C, K, B2, dar si minerale, fier, magneziu, calciu, siliciu si pot fi folosite atat in scop terapeutic, cat si la prepararea unor feluri de mancare.Bunicile noastre obisnuiesc sa spuna ca urzicile schimba sangele, iar dupa o iarna in care predominante au…

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.

Cel mai bun sirop pentru tuse. Leacul natural de pe vremea bunicii se prepara și astazi in manastiri VIDEO

16:50, 13.02.2024 - Este un remediu natural folosit inca de pe vremea bunicii, dar cu numeroase beneficii in caz de raceala. Leacul se prepara și astazi in manastiri și are efecte nebanuite atunci cand te confrunți cu viroza respiratorie.

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!


Ce parere ai despre aceasta stire?